Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vanghelie a picat sub Abramburica în PSD Bucureşti

Vanghelie a picat sub Abramburica în PSD Bucureşti

scris de P.C.R.
5 afisari

Ecaterina Andronescu este de miercuri preşedinte al PSD Bucureşti, luându-i oficial locul lui Marian Vanghelie.

Vanghelie a picat sub Abramburica în PSD Bucureşti

Andronescu, zisă şi Abramburica de pe vremea când conducea Ministerul Educaţiei, a fost validată de Comitetul Executiv Naţional al partidului, care l-a mai fi reconfirmat pe Marian Vanghelie în funcţia de preşedinte executiv  al PSD Bucureşti. Marian Vanghelie, care a condus filiala din Bucureşti a partidului până în iunie 2011.

Eugen Bejinariu a fost numit, tot miercuri, secretar executiv. Totodată, conducerea organizaţiei PSD sector 3, coordonată până acum de Robert Negoiţă, a fost dizolvată.
De anul trecut, organizaţia PSD Bucureşti era condusă de un comitet de coordonare format din Ion Iliescu, Adrian Năstase, Marian Vanghelie, Ecaterina Andronescu, Corina Creţu, Rodica Nassar, comitet coordonat la rândul său de preşedintele PSD, Victor Ponta.

3 comentarii

प्रिंस Parpanghel Carpathians 08-02-2012 - 17:24

Distinse domn P.C.R am rugamintea personala sa retrageti apelativul deloc onorant ,chiar si pentru …domnia-voastra. Este vorba totusi de un profesor universitar, nu de alde urbos/ chow-chow s-au alte exponate dejectabile.

urbos 08-02-2012 - 17:37

De remarcat cum limbistul a ingurgitat semnalul lepadaturii securiste pe care o slujeste, acela de reevaluare a analfabetului Marean, si o face p-aia „abramburica” fara sa bage nici o duda despre „almanahe” care este.
Io zic ca te paste ejacularea Rolande, ca Bashina n-o mai duce mult, oricat sper’ mata…

प्रिंस Parpanghel Carpathians 08-02-2012 - 17:42

Hop-Top ca a aparut scursoarea cea mai dejectabila,urbos! A ploi.esti ! dar te eternizam prin formolizare si expunere linga mataringa lu’h TERENTE !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult