Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vanghelie are o presimtire

Vanghelie are o presimtire

scris de Ziua Veche
8 afisari

.Primarul social-democrat al sectorului 5, Marian Vanghelie, l-a facut mincinos pe Traian Basescu si l-a anuntat ca nu ii este frica daca il aresteaza pentru declaratiile sale. “Crede Traian Basescu ca e o solutie pentru pensionari arestarile?”, a intrebat retoric primarul de la 5, prezent la Conferinta PC Bucuresti.

“Cred ca si eu il cunosc putin pe Traian Basescu. Am lucrat cu el cat a fost primar general si va spun ca este un mincinos si nu mi-e frica ca ma aresteaza”, a explicat el, adaugand: “Sa nu ne fie frica sa spunem lucrurilor pe nume, pentru ca, daca vom fi o tara de fricosi, in urmatorii 20 de ani va fi vai si vai de tinerii acestia din aceasta sala”. “Acum spune ca nu e bine creditul pe care l-a luat de la FMI, dupa aia spune ca trebuie sa mai luam un credit, acum spune ca mai avem un an sa iesim din criza, peste zece minute spune ca am iesit din criza. Ne minte din trei in trei luni”, a remarcat Marian Vanghelie, citat de Mediafax. El a tinut sa mentioneze ca toti politicienii trebuie sa dea dovada de sinceritate, subliniind ca ”si eu, si Cristi Piedone, si domnul Voiculescu, si Adrian Nastase, si Mircea Geoana, si Crin Antonescu, si Calin Popescu Tariceanu, cred ca toti am gresit cand am fost la guvernare”. “Cred ca sunt unul care au spus ca a fost bun parteneriatul cu PC si cred in continuare ca trebuie sa fie un parteneriat cu PC. (…) Avem nevoie si de PNL, de toti romanii, de societatea civila, sa-i spunem lui Traian Basescu ca nu se mai poate. Nu ne intereseaza arestarile lui! Sa aresteze pe cine crede el ca e vinovat!”, a conchis Vanghelie.

0 comentariu

Huhu 17-03-2010 - 17:29

CACALUGARU’ CAUTA DE LUCRU CU DISPERARE!!!!!!

roca 25-03-2010 - 07:06

Adica un prost sau o proasta care sa alerge pentru voi. De ce nu mergeti voi dupa publicitate? Aveti treaba multa la redactie?
Anunt umanitar!
Redactie serioasa cu handicap locomotor si retard cautam persoana care sa ne aduca niste bani.

Laura Spataru 28-03-2010 - 15:50

Ai probleme acasă? De ce refulezi aici?
Mai controlează-ţi limbajul.

robu 30-03-2010 - 20:23

te striga mata ba roca, ia baga tu cenepeu colea sa te veda lumea ca stii a numara pana la zece

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult