Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vanghelie l-a „autosuspendat” pe Catalin Voicu din PSD

Vanghelie l-a „autosuspendat” pe Catalin Voicu din PSD

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie a declarat luni pentru Mediafax ca sentorul Catalin Voicu s-a autosuspendat din partid duminica seara, dupa ca presedintele social-democrat, Victor Ponta, a cerut acest lucru la sfarsitul saptamanii trecute.

Aseara (n.r. – Voicu) a avut o discutie cu secretarul cu organizarea si a facut toate diligentele cu doamna Aura Vasile si s-a autosuspendat singur. A cerut autosuspendarea din organizatie„, a declarat Vanghelie. „Nu mai este implicat politic. El s-a autosuspendat din activitatea politica. Nu stiu decizia PSD, dar eu cred ca orice senator are dreptul sa voteze cum considera el ca e corect si legal„, a mai spus seful organizatiei Bucuresti referitor la analizarea dosarului lui Voicu in Comisia juridica din Senat. Catalin Voicu este senator intr-un colegiu din sectorul 5 al Capitalei, condus chiar de catre Vanghelie.

Victor Ponta, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa la Toplita, ca a cerut organizatiei de Bucuresti sa il suspende din partid pe senatorul Catalin Voicu, pe perioada cat este cercetat. La randul sau, Catalin Voicu a declarat ca Ponta a procedat intelept.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult