Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vanghelie: Nu era momentul pentru discursul lui Ponta

Vanghelie: Nu era momentul pentru discursul lui Ponta

scris de P.C.R.
2 afisari

Discursul susţinut de preşedintele PSD, Victor Ponta, în Parlament, cu prilejul învestiturii Guvernului, a fost unul foarte bun, dar nu era momentul pentru acesta, a declarat duminică seara liderul executiv al PSD Bucureşti, Marian Vanghelie.

Vanghelie: Nu era momentul pentru discursul lui Ponta

El a lăudat calitatea discursului susţinut de Victor Ponta de la tribuna Parlamentului, dar a arătat că ‘a simţit că nu era momentul’ pentru un astfel de mesaj pentru ‘o populaţie care nu mai are răbdare să suporte şi care are senzaţia că lucrurile s-au dus într-o anumită latură’. ‘Acel discurs a parcurs tot ce trebuia de parcurs, dar nu era momentul. Poate că era un mesaj pentru presa internaţională, dl. Ponta s-a dus în SUA, dar dar noi ne confruntăm în momentul de faţă cu o populaţie care nu mai are răbdare să suporte (…) şi care nu mai înţelege. Ca mesaj politic a fost un discurs foarte bun, dar nu era momentul’, a apreciat primarul sectorului 5, la postul B1 TV.
Răspunzând unei întrebări, Marian Vanghelie a arătat că vizita efectuată în SUA în aceste zile de liderul PSD a fost discutată ‘în conducerea partidului, în cercuri mai restrânse’, precizând însă că această vizită este un pas bun. El a mai spus că nu a fost deranjat de propunerea preşedintelui PSD de a o numi pe Ecaterina Andronescu în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei PSD Bucureşti, la ultimul Comitet Executiv al PSD, adăugând că partidul are de fapt alte priorităţi. ‘Trebuie să ştii când să cedezi, nu trebuia să ţin neapărat de un lucru ca să se înţeleagă greşit. Nu cred că populaţia era interesată că Vanghelie vrea să accepte, să nu accepte. PSD-ul este interesat să câştige alegerile şi să guverneze ţara. Românii au alte tipuri de probleme, lucrurile sunt mult mai complicate’, a declarat Marian Vanghelie.
Acesta a dorit să sublinieze că, dacă ar fi fost desemnat cineva din afara echipei PSD Bucureşti pentru funcţia de lider al organizaţiei, poate că nu ar fi acceptat. Fiind vorba însă de Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie a precizat că ‘nu are nici cea mai mică problemă’ să lucreze cu aceasta, transmite Agerpres. Pe de altă parte, edilul sectorului 5 susţine că Guvernul României ‘ar fi putut ajuta mai mult’ autorităţile locale la deszăpezirea comunelor afectate de ninsorile abundente. În opinia acestuia, banii rezervaţi pentru ajutorarea oamenilor înzăpeziţi ar fi trebuit gestionaţi altfel, astfel încât niciun judeţ să nu ducă lipsă de alimente sau apă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult