Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vanghelie: Nu plec din PSD nici dat afară

Vanghelie: Nu plec din PSD nici dat afară

scris de P.C.R.
4 afisari

Vicepreşedintele social-democrat Marian Vanghelie a declarat, joi, că nu se va alătura PIN sau altei formaţiuni, menţionând că nu va pleca din PSD „nici dat afară”.

Preşedintele PSD Victor Ponta i-a pasat lui Marian Vanghelie responsabilitatea excluderii din partid a lui Adrian Severin. Primarul de la 5, care numai prieten cu Ponta nu e, a convocat miercuri o conferinţă de presă în care a întors-o ca la Ploieşti. Iată câteva din cele spuse de Vanghelie, în manieră personală: @ Luni voi convoca şedinţa Biroului Executiv al municipiului Bucureşti, l-am convocat şi l-am rugat şi pe domnul Adrian Severin să fie prezent. Aşa spune statutul, că nu poţi să iei o decizie asupra unui om dacă nu-l inviţi. Dacă nu vrea să vină, este cu totul altceva. Ca atare, luni vom stabili exact tot ce trebuie stabilit @ Decizia mea va fi de a propune către organizaţia de Bucureşti excluderea domnului Adrian Severin. În funcţie de ceea ce vor stabili colegii noştri vom înainta către Biroul Permanent decizia organizaţiei de Bucureşti @ Cred că acest caz are consecinţe internaţionale, dar şi interese internaţionale, părerea mea personală @ Deduc că s-a încercat să fie chemaţi oamenii mai influeţi, mai importanţi din PE. Din informaţiile pe care le am, cred că vor mai apărea câteva cazuri în următoarele zile. Ca atare, cred că se doreşte din partea unor persoane eliminarea unor oameni influenţi din rândurile parlamentarilor europeni Europarlamentarul Adrian Severin, implicat într-un scandal de corupţie la PE, a declarat marţi la Realitatea TV că, în opinia sa, declaraţiile politice făcute de colegii săi din PSD, care îi cer demisia, sunt un rezultat al presiunilor făcute de liderul grupului socialist din PE, Martin Schulz, care ar avea motive să se bucure de înlăturarea lui, întrucât a văzut întotdeauna în Severin "un important concurent".“Nu plec din PSD indiferent ce se va întâmpla, de 25 de ani lucrez în diverse colective şi pot să spun că PSD Bucureşti e cel mai frumos colectiv în care am activat, e cea mai frumoasă echipă pe care am avut-o. Nu ne pot păcăli unii sau alţii, noi vorbim la telefon, ne-am şi întâlnit, discutăm, iar oamenii ştiu că sunt om de cuvânt şi nu-i voi părăsi”, a spus Vanghelie, potrivit realitatea.net, întrebat dacă intenţionează să se alăture unei alte formaţiuni politice la viitoarele alegeri dacă nu va mai putea candida din partea PSD.

Nu plec din PSD nici dacă sunt dat afară, nu plec niciodată din partid”, a subliniat Vanghelie.

În ce priveşte organizarea alegerilor interne pentru conducerea filialei, Vanghelie a menţionat că nu are vreo preferinţă dacă acestea să fie organizate înainte sau după alegerile locale.

3 comentarii

YAAKOV 29-07-2011 - 10:31

Este mai destept decat Ponta, cu mult, dar necazul lui este ca n-are scoala.

Ciu Huhu 29-07-2011 - 11:45

A fi viclean nu inseamna a fi destept, Vanghelie e viclean tare, nu destept!

YAAKOV 29-07-2011 - 12:23

Viclenia este inteligenta nativa, necultivata. Dar presupune si un caracter imputit.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult