Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vanghelie: Oprescu face afaceri cu Udrea, Buzăianu şi Bobic

Vanghelie: Oprescu face afaceri cu Udrea, Buzăianu şi Bobic

scris de Ziua Veche
6 afisari

 Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, l-a acuzat pe primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, că derulează afaceri cu Elena Udrea, Bogdan Buzăianu şi Costel Bobic şi că se intenţionează vânzarea RADET.

 

 Vanghelie a afirmat, potrivit Mediafax, că primarul general al Capitalei se duce în unele deplasări în străinătate, cum ar fi la Geneva, cu „avionul domnului Buzăianu”. El a susţinut că prin votul consilierilor generali şi de sectoare, activitatea de salubrizare din Capitală a fost trecută în subordinea primarului general.

 „Acum nu se fac licitaţii pe ceea ce înseamnă salubrizarea pentru că se încearcă cu acest Buzăianu să se facă mai multe firmuliţe de off-shore pentru a prelua activitatea de salubrizare. (…) Se doreşte şi concesionarea RADET şi vânzarea exact ca pe modelul Apa Nova”, a spus Vanghelie.

 El a spus că a fost întrebat ce atitudine va adopta dacă primarul Sorin Oprescu va veni la congresul PSD de sâmbătă.

 „Dacă vine, părerea mea este bună, dar numai dacă poate să de debaraseze de avionul particular al lui Buzăianu, dacă poate să de debaraseze de Buzăianu, de Bobic, de afacerile cu PDL şi dacă ne spune sincer, că eu îl cred, că nu are nicio legătură cu Buzăianu şi cu Udrea. Dacă va spune asta şi eu îl cred, atunci este binevenit, pentru că avem nevoie de toate forţele ca să scăpăm de Traian Băsescu. Dar nu putem să ne păcălim că putem să scăpăm de Traian Băsescu făcând bani cu echipa lui”, a afirmat Vanghelie. 

0 comentariu

Mia 19-03-2010 - 11:44

Sunt casierita la Carefour. Si daca citesc aceasta carte a doamnei Liiceanu, ce-o sa mi se intimple ? O sa scap de saracie? O sa vina la usa apartamentului meu un Fat-Frumos? De unde pofta asta a unora sa-si faca cunoscuta tuturor viata lor ca si cum ele ar fi niste modele sau niste superfemei? Ce femei, domnule ? Au avut o sansa si atita tot. Si pozele din acest text. Ce-au facut aceste femei dupa ce au terminat sedinta de fotografiere? Au trecut la imaginea de zi cu zi, aratind asa cum arata ele adica fara sa trezeasca nimanui vreun interes. Asta este femeia. Femeia trebuie sa se vinda ca sa fie bagata in seama, iar vinzarea ei se realizeaza prin farduri, prin pantofi cui, prin fuste scurte, si prin tot ceea ce curvele ne-au lasat ca mostenire, altfel nu se va uita nici dracu la noi. Daca nu ai ceva din infatisarea unei curve, nu ai nici o sansa in aceasta lume. ce vine madam asta cu prostiile ei? Adevarul este ca asa nasoala cum e, a fost agatata si luata de Liiceanu, care ca barbat arata ca un grataragiu. In rest ce-au facut ? S-au descurcat si ei cum au putut trecind prin viata ca si mine, luptindu-se cu nevoile. de ce m-as uita la astfel de femei? Pentru mine o singura femeie din universul asta imi satisface imaginea de femeie perfecta: Maica Domnului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult