Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Varga Gabor, demis de la conducerea OSIM

Varga Gabor, demis de la conducerea OSIM

scris de D.P.
10 afisari

Varga Gabor (UDMR) a fost demis de la conducerea Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM), după ce a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti, la începutul lunii iulie, la un an şi 6 luni închisoare cu suspendare condiţionată pentru abuz în serviciu contra intereselor publice.

Varga Gabor

Varga Gabor

Decizia de eliberare din funcţie a fost semnată marţi de premierul Victor Ponta. Varga conducea OSIM din toamna anului 2010, numit atunci de premierul Emil Boc. El a fost trimis în judecată de procurorii DNA, alături de alţi angajaţi ai instituţiei, pentru un prejudiciu cauzat OSIM de circa 300.000 euro în urma achiziţionării unor servicii informatice.

3 comentarii

neacsum 31-07-2013 - 17:24

Cand eu spuneam ca e o inconstienta sa fie tinut acest o la conducerea unei institutii care manevreaza inventiile romanilor, altii spuneau ca am porniri antimaghiare. Este curios in interesul cui au fost facute pagubele? Daca s-ar adianci cercetarile mai mult, s-ar afla mult mai multe.

ValVerde 31-07-2013 - 17:41

” la conducerea unei institutii care manevreaza inventiile romanilor”

===

Nationalitatile conlocuitoare nu au dreptul la inventii.
Neacsule, institutia aia manevreaza toate inventiile, ale tuturor indivizilor din lumea larga care au dorinta sa-si inscrie un patent, obtinut oriunde in lume, in Romania.

******

” Este curios in interesul cui au fost facute pagubele?”

===

L-au prins cu degetele-n borcanul de dulceata. Ce crezi? Ca fura sa dea la altii?

*******

” Daca s-ar adianci cercetarile mai mult, s-ar afla mult mai multe.”

===

A conspirat sa ne fure dinozaurul si sa ne nege mostenirea dacica. E diabolic.
Profita ca noi romanii avem preocupari rafinate, urmarim miscarea Soarelui in galaxie, si ungurul asta, pac…ne fura oasele de dinozaur. Asa ne trebuie daca stam cu ochii-n soare.

digital 31-07-2013 - 17:30

da de ce mă rog ați scris Emil Boc cu litere minuscule?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult