Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Varujan Vosganian și-a dat demisia din PNL

Varujan Vosganian și-a dat demisia din PNL

scris de A.P.
20 afisari

Senatorul Varujan Vosganian și-a anunțat vineri demisia din PNL. ”Ca un răspuns colegial la solicitările dumneavoastră, primiți, prin prezenta, demisia mea din noul PNL”, a scris Vosganian pe blog, adresându-se conducerii PNL.

vosganian demisie pnlCopreședintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis senatorilor liberali că i-a cerut demisia lui Varujan Vosganian, arătând că, în cazul în care acest lucru nu se va produce, va propune excluderea acestuia din partid. „I-am cerut senatorului Varujan Vosganian demisia din PNL, iar în cazul în care acest lucru nu se va produce, voi propune excluderea acestuia din Partidul Național Liberal”, afirmă Gorghiu, în scrisoarea obținută de Agerpres.

În document, liderul PNL precizează că luni va fi prezentă la ședința grupului parlamentar al senatorilor PNL, pentru a stabili modalitatea prin care „accidentul politic petrecut pe 12 februarie să nu se mai repete vreodată”. Ea subliniază că respingerea cererii de încuviințare a începerii urmării penale pentru senatorul Varujan Vosganian nu poate rămâne fără urmări politice.

Și copreședintele PNL Vasile Blaga i-a cerut demisia din partid lui Varujan Vosganian. Senatorii au respins, joi, solicitarea procurorilor DIICOT, transmisă prin procurorul general, de ridicare a imunității pentru urmărirea penală a lui Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei, în dosarul Romgaz.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult