Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE: Vasile Blaga, ales preşedinte al PDL. Ce îi pregăteşte USL-ului

UPDATE: Vasile Blaga, ales preşedinte al PDL. Ce îi pregăteşte USL-ului

scris de M.A.
3 afisari

UPDATE Cezar Preda, Cristian Preda, Mihai Stănişoară şi Dorin Florea au fost aleşi, sâmbătă, în cele patru funcţii de prim-vicepreşedinţi PDL. În funcţia de secretar general a fost ales Gheorghe Flutur.

Pe cele 15 funcţii de vicepreşedinţi au fost aleşi: George Scripcaru, Mircea Hava, Gabriel Berca, Anca Boagiu, Constantin Ostaficiuc, Raluca Turcan, Andreea Paul, Cristian Boureanu, Sever Cotoi Voinescu, Florin Popescu, Radu F.Alexandru, Traian Igaş, Alin Tişe, Costică Canacheu, Sulfina Barbu. Funcţia de trezorier i-a revenit lui Ion Ivaşcu.

Vasile Blaga a fost ales sâmbătă, la Convenţia Naţională Extraordinară, în funcţia de preşedinte al PDL, cu 1.197 voturi pentru şi 28 împotrivă.

Vasile Blaga, ales preşedinte al PDL. Ce îi pregăteşte USL-ului

Vasile Blaga, ales preşedinte al PDL. Ce îi pregăteşte USL-ului (foto: Agerpres)

Noul preşedinte al PDL a susţinut că pentru a câştiga alegerile nu este suficient ca PDL să facă alianţe, punctând că un astfel de gând, fără muncă, ar fi şi nerealist şi periculos. De asemenea, Vasile Blaga a cerut realizarea unei uniuni a dreptei care să lupte împotriva USL.

Vasile Blaga a afirmat că este nevoie de o asemenea decizie, deoarece USL pune în pericol democraţia şi statul de drept. Aşa cum aţi observat cu toţii, de două luni încoace de la instalarea guvernului Ponta, democraţia şi legalitatea sunt serios ameninţate de acţiunile Guvernului USL. Vă propun să analizaţi şi să adoptaţi o rezoluţie cu care PDL se înscrie în apărarea libertăţii şi a legii, a declarat Vasile Blaga.

Nu este timp de prea multe vorbe. Alături de echipa pe care o veţi vota cu mintea, mai puţin cu sufletul, intrăm într-o nouă etapă a PDL. Vom adăuga istoriei noastre tot ce este necesar pentru un PDL al anului 2012, un PDL lider al dreptei româneşti, a mai spus Vasile Blaga.

„Uitaţi la ce practici apelează USL pentru a-şi salva preşedintele de furt, de plagiat. Un plagiat, despre acum putem vorbi clar, a fost dovedit de forul legitim din care fac parte academicieni. De fapt, nici nu era necesar. Şi un copil de clasa a patra, după ce a citit două pagini, vede că sunt identice, dar nu este vorba de două pagini, este vorba de 80 de pagini”, a afirmat Vasile Blaga. El a cerut, în acest context, demisia premierului, despre care a susţinut că a inventat „un nou Grăjdan”. „Şi ce s-a gândit domnul Ponta în situaţia asta? Să inventeze un nou Grăjdan. Şi îl cheamă Pop (…). Pentru toate astea, noi astăzi îi cerem demisia domnului prim-ministru Victor Ponta„, a spus Vasile Blaga în discursul său.

„Convenţia Naţională a PDL face apel către toate forţele pro-democratice din România să se delimiteze de atacul împotriva legalităţii şi a statului de drept lansat de Guvernul USL condus de primul ministru Victor Ponta. PDL consideră că este absolut necesar un parteneriat cu societatea civilă pentru păstrarea şi consolidarea valorilor democratice şi instituţiile statului de drept construite în ultimii 22 de ani şi puse acum în pericol de acţiunile USL„, a mai afirmat Vasile Blaga.

9 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-06-2012 - 15:27

Dim BULDOG a devenit …bichon! Bietul VASILE catzel de saalon!

digital 30-06-2012 - 17:24

bok unde era?!
tăia bilete la intrare,cumva?!

Pribeagul 30-06-2012 - 18:03

Greseala PDListilor este aceea ca nu si-au recunoscut greselile comise. Vasazica ar fi fete mari. 🙂 , ceea ce, stim cu totii, nu este cazul.

Totul depinde de modul in care pina la alegeri actioneaza USLul, care, parca ar fi incepator, a facut, in mod neasteptat, multi, multi, pasi cu stingul.

Adunati-va mintile USListilor!

Trebuie sa intelegeti ca poporul, prin alegatorii sai, va da sansa de a conduce.

Daca nu intelegeri asta, daca nu va reveniti, s-ar putea ca cei care vor disparea sa fiti voi!

Jefuitorii la puscarie! Asta-i calea pe care trebuie s-o urmati!

jan dinu 30-06-2012 - 18:38

—- VASILE BLAGA —-

A plecat un dobitoc …vine’n fortza un excroc !!!
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-06-2012 - 19:14

Nutzica (FEBLETEA mea, recunoscuta) critica aspru alegerea d-lui Vasile Blaga, a lui Cezar si Cristian Preda , si pierderea lui Baconski ! Alegerea unor …perdanti ,precum si pierderea unor EFICIENTI cum este fostul ambasador de la Paris ,precum si a veselului pleascapaleogu… NUTZICA , pina la urma IO ,raman singurul mascul alfa , care nu te va …dezamagi NEVER !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-06-2012 - 19:47

—-..UPDATE 19.00 Organizaţia PDL Diaspora, condusă de William Brânză, a plecat din Consiliul Naţional de Coordonare după ce a acuzat noua conducere a partidului că a aranjat votul în aşa fel încât să iasă vicepreşedinţii care trebuie. Brânză s-a supărat după ce în cadrul Convenţiei Naţionale au circulat mai multe liste care îi indicau pe cei care trebuiau să fie votaţi. „—- SANDRAMAUA se DARIMA …

„Au venit de la mii de km să voteze, dar listele erau deja făcute, câştigătorii erau prestabiliţi. Alegerile au fost total nedemocratice”, a spus Brânză.

Tache 01-07-2012 - 01:54

Vasile Blaga a fost ales sâmbătă, la Convenţia Naţională Extraordinară, în funcţia de preşedinte al PDL, cu 1.197 voturi pentru ( adica 97,71%) şi 28 împotrivă (adica 2,29%). Asa da ! Vedeti ca se poate..

gogu 03-07-2012 - 20:05

sa aiba grija Vasile Blaga in judetul Giurgiu de domnul Bogdan Cantaragiu care din cauza dumnealui Pdl la Giurgiu va pierde masiv .Acest Cantaragiu nu are ce cauta in functia de presedintele PDL Giurgiu la cum se poarta cu oamenii din jurul sau .este rusinea PDL din Giurgiu .

digital 03-07-2012 - 20:52

da mă,acu o să aibă grijă,că l-au mai scutit de o funcție și se va putea concentra pe
pixu ăla al tău de la pedele giurgiu!
ai și tu o grijă,gogu-prostu-dreq!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult