Vasile Blaga despre aroganţă, Elena Udrea şi Emil Boc | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vasile Blaga despre aroganţă, Elena Udrea şi Emil Boc

Vasile Blaga despre aroganţă, Elena Udrea şi Emil Boc

scris de M.A.
16 afisari

Elena Udrea şi fostul premier Emil Boc au fost daţi drept exemplu de Vasile Blaga în ceea ce priveşte aroganţa unor lideri în timpul guvernării PDL.

Vasile Blaga despre aroganţă, Elena Udrea şi Emil Boc

Vasile Blaga despre aroganţă, Elena Udrea şi Emil Boc

Vorbind despre oportunitatea unei candidaturi a Elenei Udrea într-un colegiu din Neamţ, Blaga a spus că aceasta a avut performanţe notabile ca ministru al Dezvoltării Regionale, în pofida unor erori comise. „A apărut şi o anumită aroganţă din partea ei. Au fost greşeli şi în modul în care au fost prezentate măsurile luate şi am plătit rău de tot la locale”, a declarat Vasile Blaga la România TV. Preşedintele PDL a precizat că nu doar Elena Udrea a comis asemenea erori, el spunând că nu poate fi de acord cu afirmaţii precum „Puşca şi cureaua lată, ce lefuri aveaţi odată!”.

Blaga a precizat că imaginea publică a unor democrat-liberali, inclusiv a Elenei Udrea, a suferit şi din considerente independente de aceştia. „Au fost o parte a liderilor din fostul Birou Permanent Naţional consideraţi a fi foarte apropiaţi preşedintelui Băsescu, precum Emil Boc, Roberta Anastase şi Elena Udrea, şi ca urmare a faptului că preşedintele era ţinta constantă a atacurilor, s-a lovit sistematic şi în ei. Nu spun că nu au greşit neripostând cum trebuie”, a spus Blaga.

2 comentarii

BULA 04-10-2012 - 10:23

Blaga i-o fi vazut chilotii lui Udrea, uitati la Basescu pe birou ?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-10-2012 - 11:38

Fostul BULDOG -vasile ,devenit intre timp BICHONUL BIHOREAN -vasilutz nu uita PERDAFUL si PAPARA incasata la alegerile trecute la portokacalii! Azi musca la piticotul boc, ar infinge si el coltii la fesele Nutzici , dar el ocheste mai departe ! Ziua in care BUFFonul National va ATARNA ! Atunci sa-l vedeti LATRAND si MUSCAND pe acest cihuahua de vame !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult