Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vasile Blaga, încolţit. Căţeii ARD mârâie la Buldogul PDL

Vasile Blaga, încolţit. Căţeii ARD mârâie la Buldogul PDL

scris de M.A.
6 afisari

Vasile Blaga pare încolţit, după rezultatul dezastruos de la alegeri şi se vorbeşte deja de demisia sa. Între timp, din ARD, “căţeii” au început să mârâie la “Buldogul” din fruntea PDL.

Vasile Blaga, încolţit. Căţeii ARD mârâie la Buldogul PDL

Vasile Blaga, încolţit. Căţeii ARD mârâie la Buldogul PDL

Europarlamentarul PDL Cristian Preda susţine, luni, într-o postare pe blogul personal, că înfrângerea în alegeri este „efectul dezbinărilor din PDL„, care au făcut ca „o parte dintre primarii aleşi în iunie să nu se angajeze alături de candidaţii din decembrie”. „După publicarea primelor rezultate, se pare că am pierdut mai rău decât ne-am aşteptat. La cald, trei scurte explicaţii. Înfrângerea e efectul dezbinărilor din PDL, care au făcut, de pildă, ca o parte dintre primarii aleşi în iunie să nu se angajeze alături de candidaţii din decembrie. E, de asemenea, efectul unei auto-amăgiri, care ne-a împins să credem că alegătorii vor trece cu vederea atât consecinţele nefaste ale politicii de austeritate, cât şi calitatea îndoielnică a unor candidaturi improvizate. E, în fine, efectul incapacităţii ARD de a converti opoziţia faţă de suspendarea lui Traian Băsescu într-un proiect de guvernare. Mai simplu spus: ARD a reuşit boicotul, nu şi scrutinul”, scrie Cristian Preda.

A fost convocat Consiliul Director al PDL

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a convocat pentru vineri Colegiul Director al partidului, din care fac parte membrii conducerii centrale a PDL şi liderii organizaţiilor judeţene. „Din dispoziţia preşedintelui PDL, Vasile Blaga, vineri, 14 decembrie, la ora 11.00, va avea loc şedinţa Colegiului Director Naţional al Partidului Democrat Liberal, la Sala de Grup a PDL din Camera Deputaţilor”, informează PDL.

Adriean Videanu a declarat că în partid urmează să se facă o analiză, iar măsurile decise vor fi anunţate. În acelaşi timp, au început să circule zvonuri despre iminenta demisie a lui Vasile Blaga de la şefia partidului.

Boureanu: “Prostia” ARD se plăteşte

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a declarat, marţi, pentru Mediafax, că USL a câştigat alegerile şi trebuie lăsată să conducă ţara şi a arătat că „a fost o mare prostie” inventarea alianţei ARD „cu nişte partide care nu existau”, el precizând că „în viaţă prostia se plăteşte”. „Cred că e devreme pentru o analiză complexă. Fără a considera că sunt sub mperiul emoţiilor, cred că astăzi am dreptul să spun că a fost o mare prostie să inventăm o alianţă (ARD) cu nişte partide care nu existau, iar în viaţă prostia se plăteşte”, a precizat Cristian Boureanu.

El a spus că le mulţumeşte celor 26% „de huşeni” care l-au votat şi tuturor românilor care i-a susţinut pe cei de la ARD. „Vreau să le mulţumesc celor 26% de huşeni care m-au votat şi tuturor românilor care ne-au susţinut şi le doresc putere să treacă peste un an 2013 despre care, eu ca economist, cred că va fi extrem de greu pentru România. Celorlalţi le doresc să reuşească să se bucure în 2013 de ce au ales. USL a câştigat şi trebuie lăsată să conducă ţara. Doamne, ocroteşte-i pe români!”, a mai spus Cristian Boureanu.

Cezar Preda a anunţat, luni, că renunţă îşi dă demisia de onoare din funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL şi din cea de preşedinte al filialei buzoiene.

8 comentarii

Pkly 10-12-2012 - 16:09

Mai tata,ia zi…ce sa faca un primar de la tara in fata siglei ARD de i-ati speriat babutele,caci ele–saracutele–au inteles ca ARD(in)IAD ?! Vorba lu’ Boureanu:,,Inventarea ARD a fost o mare prostie,prostia se plateste…”
Ce tzara !

Europeanuul 10-12-2012 - 16:46

„Intr-o luna de zile, ARD a dus cea mai cumplita campanie de mistificare a adevarului din tara, de mani.pu-lare a opiniei publice.” Vasile Blaga

Blaga admite ca masinaria de propaganda PDL a luat-o razna…pe aratura, insa Vladimir Tismaneanu (unul din mentorii lui Base) bate in continuare campii. Tinind cont de firea lui de alfa&omega (sau de jucator, ma rog) tendinta lui Basescu de a opta pentru „coabitare“ este oricum mica (in momentul cand altii ii dau in continuare apa la moara, aceasta tendinta dispare).

digital 10-12-2012 - 17:07

citește,tu și băsiștii tăi!
noroc cu poporu ăstă care e simplu,dar perspicace!
și așa va fi,pentru totdeauna!

Pribeagul 10-12-2012 - 20:02

poporu trebuie sa puna seaua si haturile pe alesi

Pribeagul 10-12-2012 - 19:51

Care-i parerea ta, va coabita sau nu?

Blaga s-a pierdut, voia sa spuna ca ARD a suportat…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-12-2012 - 20:11

“Intr-o luna de zile, ARD a dus cea mai cumplita campanie de mistificare a adevarului din tara, de mani.pu-lare a opiniei publice.” Vasile Blaga—- GURA PACATOSULUI -ADEVAR GRAIESTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cu o corectie: Aceasta TRADITIE este o MOSTENIRE de la PDL !

Pribeagul 10-12-2012 - 20:23

Blaga s-a pierdut, voia sa spuna: „Intr-o luna de zile, ARD a „suportat” cea mai cumplita campanie de mistificare a adevarului din tara, de mani.pu-lare a opiniei publice.”

Sa-l intelegem si pe el, are zile grele.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult