Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vasile Blaga: Nu este momenul potrivit pentru moţiune de cenzură

Vasile Blaga: Nu este momenul potrivit pentru moţiune de cenzură

scris de A.B.
3 afisari

Vasile Blaga este de părere că  în acest  moment nu este oportună depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Ponta.

Vasile Blaga „De trei săptămâni, prin toate acţiunile domniei sale, toate declaraţiile domnului prim-ministru Victor Ponta destabilizează economia României şi aduce grave prejudicii democraţiei din ţară. Cu toate acestea, PDL nu trebuie să contribuie la destabilizarea României acum. O face în fiecare zi domnul Ponta. Nu cred că este oportună acum depunerea moţiunii de cenzură, a declarat Blaga înainte de şedinţa BPN a partidului El a adăugat că Victor Ponta atacă instituţii fundamentale ale statului care nu îi sunt obediente, fie că este vorba de Curtea Constituţională sau de Avocatul Poporului.

„Pe de altă parte, nu a luat nicio măsură ca să fie retrasă adresa trimisă de fostul inspector general al ISC (Inspectoratul de Stat în Construcţii – n.r.). Şi asta, degeaba se supără domnia sa, nu face decât să accentueze teza premeditării. În acelaşi timp, atacă fără precedent candidaţii noştri din teritorii. Uitaţi expresiile, jignirile aduse domnului Flutur, domnului Ştefan”, a completat  pentru Agerpres Blaga. La rândul său, liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a afirmat că poate fi luată în calcul depunerea unei moţiuni de cenzură „numai dacă există posibilitatea unei majorităţi care să pice Guvernul”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult