Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vasile Ciurchea numit președinte al CNAS

Vasile Ciurchea numit președinte al CNAS

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Victor Ponta l-a numit pe Vasile Ciurchea președinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), la propunerea ministrului Nicola Bǎnicioiu.

Vasile Ciurchea numit președinte al CNAS (foto:activenews.ro)

În decizia premierului publicatǎ ȋn Monitorul Oficial se arată că Vasile Ciurchea este numit în calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al CNAS până la expirarea mandatului în curs, respectiv 17 iunie 2017, şi că acesta exercită atribuţiile de preşedinte al instituţiei. Conform aceleiaşi decizii, Radu Ţibichi, numit la şefia CNAS în martie, nu mai exercită aceste atribuţii.

Vasile Ciurchea a mai condus CNAS în perioada februarie 2007 – ianuarie 2009, fiind înlocuit de premierul de atunci, Emil Boc, cu Irinel Popescu. Potrivit mediafax, ȋnainte de a fi numit în 2007 la conducerea CNAS, Ciurchea a fost, printre altele, director la Agenţia Naţională de Programe din Ministerul Sănătăţii şi director general al CNAS.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult