Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vasile Marica, reales presedinte al „Sed Lex”

Vasile Marica, reales presedinte al „Sed Lex”

scris de Ziua Veche
3 afisari

Vasile Marica a fost reales, vineri, preşedinte al Alianţei „Sed Lex”, în cadrul Congresului organizaţiei sindicale care se desfăşoară la Sibiu, informează Mediafax.


„Dacă înainte am crezut că oamenii nu mai au încredere în mine, acum mi-am recăpătat vigoarea şi pot să mă reapuc de luptă cu Guvernul, în continuare”, a declarat Marica.

Deşi a mai avut trei contracandidaţi, aceştia şi-au retras candidaturile pe perioada şedinţei.

Liderul Alianţei „Sed Lex”, Vasile Marica, anunţa, în 16 octombrie, în perioada protestelor angajaţilor de la Finanţe, că şi-a depus mandatul de lider de sindicat.

„Mi-am dat demisia de onoare, pentru că nu am reuşit să manageriez bine protestul. Am oprit o acţiune superbă care mergea foarte bine. O colegă mi-a spus să nu oprim protestul pentru că ăştia nu se vor ţine de cuvânt, dar eu am oprit-o”, spunea Marica.

0 comentariu

Marius 21-03-2010 - 17:55

Programul este din ce in ce mai prost cu fiecare noua versiune lansata. Daca in 2004 era un produs ok pt acea vreme, acum situatia este total pe dos. Imi pare rau ca am achizitionat licenta…

EllaG 21-03-2010 - 20:37

Buna seara,

Sunt EllaG si fac parte din echipa BitDefender. Ne pare foarte rau pentru inconvenientele cauzate si as vrea sa va atrag totusi atentia asupra solutiilor pentru remedierea situtatiei. Informatiile pentru depanare sunt disponibile la adresa
http://www.bitdefender.ro/site/KnowledgeBase/consumer/#638 .

In cazul in care pasii urmariti in acest ghid nu sunt suficienti pentru revenirea sistemului la starea normala, va rog sa contactati departamentul de suport tehnic, disponibil prin http://www.bitdefender.ro/site/Main/contact/ .

Inca o data ne cerem scuze pentru situatia creata!

Zaizai 22-03-2010 - 09:50

acesta sa fie inceputul sfarsitului? daca criza nu te pune la pamant, o faci tu cu mana ta? greseala fatala… Am avut si eu versiunea trial si am fost nemultumit de ea. Acum sunt pe Mac… slava Domnului!

Ella - BitDefender 23-03-2010 - 08:35

Buna,

Te rog sa-mi spui ce probleme ai intampinat cu licenta achizitionata. Poate te pot ajuta.

Ella - BitDefender 23-03-2010 - 08:38

Buna,

Faptul ca folosesti Mac nu inseamna ca esti ferit de toate atacurile malware. Spamul si phishing-ul iti pot da si tie batai de cap, chiar daca esti utilizator de Mac.

Totusi, daca ai testat BitDefender, spune-mi, te rog, ce nu ti-a placut in produs.

Multumesc,
Ella.

Victor Radulescu 24-03-2010 - 07:49

Am testat si eu Bit Defender v. 2010 si am renuntat la a achizitiona si licenta (in fapt am dezinstalat si versiunea demo – trial) din 2 motive:
1. incetinirea nepermis de mare vitezei de rulare a sistemului de operare si a tuturor programelor instalate.
2. anumite programe nu se mai deschideau de loc (un exemplu: Net Edit / Neuron GIS – program de cartare extrem de important pentru mine, intrucat lucrez in domeniul cadastrului).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult