Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vezi aici hăhăiala lui Băsescu la atacul Rusiei VIDEO

Vezi aici hăhăiala lui Băsescu la atacul Rusiei VIDEO

scris de M. BÂTCĂ
5 afisari

Traian Băsescu a hăhăit din nou, deşi nu era cazul. El a declarat, referindu-se la reacţia diplomaţiei ruse faţă de afirmaţii ale sale, că nu vede unde este supărarea şi a remarcat că „URSS nu mai există”.

Basescu-hahaitu

„Se pare că unii devin sensibili şi dacă discuţi despre istorie. Eu nu sunt istoric, dar cred că răspunsul meu a fost în deplin accord cu poziţia României, care, prin Parlamentul României, a condamnat pactul Ribbentrop-Molotov. Mai mult, Duma de Stat a condamnat pactul Ribbentrop-Molotov. Deci nu văd unde e supărare, iar Uniunea Sovietică nu există. Nu mai există. Noi avem o relaţie acum cu Federaţia Rusă, iar când discutăm despre Uniunea Sovietică, discutăm despre ceva ce a fost. Despre istoria noastră nu avem cum să nu discutăm”, a spus Băsescu, la Cotroceni, citat de Mediafax.

El a spus că unii analişti „s-au isterizat” vizavi de relaţia cu Federaţia Rusă.

„Aş mai spune un lucru. Am înţeles, chiar înainte să intru în întâlnirea cu doamna preşedinte (Micheline Calmy-Rey, preşedintele Confederaţiei Elveţiene, n.r.), că sunt deja mari analişti militari şi politici care s-au isterizat deja cum atacăm noi Federaţia Rusă. Nu, era vorba de o realitate din istoria acestei ţări şi a relaţiei României cu Uniunea Sovietică. Nimic nou sub soare, mai ales că poziţia a fost în deplin acord cu condamnarea pactului Ribbentrop-Molotov. Dacă cineva are dureri pe la vreo Antenă 3, cu analişti mereu furioşi că a dispărut Uniunea Sovietică, o avea dureri. Eu nu am”, a spus Băsescu.

Întrebat cum comentează faptul că reacţiile ruseşti au apărut la nivel de purtător de cuvânt, Băsescu a răspuns: „Dacă vouă vi s-a părut reacţie ţeapănă…”.

17 comentarii

vanesa 30-06-2011 - 20:10

Marius parcă apărai Basarabia

Marius Bâtcă 30-06-2011 - 20:16

?? Si acum nu o mai apar? Nu inteleg ce vrei sa spui!

urbos 30-06-2011 - 20:28

Vorbind de hahaiala, ai atacat (EDITAT) securista Basescu, asa ca pentru (EDITAT) basisti esti deja rusnac.

Marius Bâtcă 30-06-2011 - 20:49

Chiar daca reactia brutala a diplomatiei ruse l-a vizat pe Basescu, este vorba despre un atac la adresa Romaniei. Indiferent cat de mult imi displace faptul, Basescu este presedintele tarii. Reprezinta Romania. Asa ca nu pot sa fiu de acord cu atacurile marsave ale rusilor.
Basescu este problema noastra interna. Noi trebuie sa o rezolvam. Nu Moscova. Nu Washington.
Mi se pare inadmisibil ca ambasadorul SUA sa isi dea cu parerea despre politica interna a Romaniei. Cu atat mai putin Federatia Rusa. Nu au nici un drept.
Insa, nici nu pot fi de acord cu reactiile prostesti ale lui Basescu. A dovedit inca o data (daca mai era nevoie) ca este nedemn de functia pe care o ocupa (sper sa fie cat mai putin). Nu avea de ce sa raspunda el, sef de stat, la afirmatiile purtatorului de cuvant al MAE rus. Si nu avea nici un drept sa o faca in stilul asta de maidan, hahaind ca …intelegi tu.
In rest, nu dau doi bani pe parerile unor eventuali postaci portocalii care ar putea sa ma catalogheze in fel si chip, dupa cum ai sugerat.

Rugaminte: Atentie la limbaj!

urbos 30-06-2011 - 21:08

Basescu nu este presedintele Romanie, este un bolnav psihic. El nu poate reprezenta Romania. Reactia Rusiei e absolut irelevanta, nu despre asta trebuie discutat, nu despre istorie, aste-as diversiunile acesti psihopat, trebuie discutat despre Nebunul care conduce Romania. El este problema tarii. Orice alte „probleme” reale sau nu, adevarate sau nu, sint irelevante.
Nebunul distruge Romania.

urbos 30-06-2011 - 21:11

A cadea in discutii despre ” a zis corect Basecu”, „n-a zis corect Basescu” e inutil. Adica ii e util doar lui. Nu pentru multa vreme, ce-i drept.

Ciu Huhu 30-06-2011 - 22:55

FOARTE CORECT!

Ereticul 30-06-2011 - 22:36

„(…) unii devin sensibili şi dacă discuţi despre istorie (…)”
Judecand dupa reactiile unor forumisti ai ziarului, cred ca nu gresesc daca spun ca la unele subiecte istorice multi devin de-a dreptul isterici, nu sensibili …

Eretîcul 01-07-2011 - 01:45

Polul mincinosilor se afla pe raul Neva, in localitatea Minciunskova, si anume in cladirea numita Kriminilin.
Pana in 1989 de acolo de gogonea asa: Pactul Molotov-Ribbentrop nici n-a existat, si chiar daca a existat, protocoalele secrete nici n-au existat. Si chiar daca o fi fost un protocol sau maximum doua, in nici un caz nu a fost asa ceva ca Conferintele Gestapo–NKVD sau Katyn.
TINE MINTE 3 CUVINTE – RUSIAm FURA, si MINTE!

Eretîcul 01-07-2011 - 01:46

Tine minte 3 cuvinte: RUSIA, FURA, si MINTE!

Parpanghel .. cu ...Sinceritatea P R E Z I D E N T I A LA 01-07-2011 - 09:28

….mergea la Golden -Slitz, cu eruditul Jiji, dar nici macar la emisiunea suburbana a cuplului huidu/gainuse unde mai inspirat Intaiul Statator din …fruncea Romaniei, ne prezenta reteta personala de a ingurgita wiziki!Dar sa rascolesti nste rani adanci, vechi dar niciodata uitate, chiar si in apropierea fratelui de la Ra sarit , nu era inspirat! Dar si asta este metoda de a iesi in decor, dupa atita mandat de giucacator!

popayier 01-07-2011 - 12:43

da,si eu sint de aCORD ca nu trebuia atacata federatia rusa cu astfel de declaratie ,cu toate ca sint fan Basescu.E ca in bancul ala cu soricelul care vrea sa reguleze o elefanta,si cind elefanta a zis hai soricelule reguleaza-ma,soricelul nu mai stia pe unde sa o zbugheasca mai repede ca sa intre in ascunzatoare.Oricum pentru toti cei care vor sa-l inlature pe Basescu sa nu uite totusi ca boierimea tradatoare si trintora din BUCURESTI a incercat sa-l inlature de 2 orisi dupa cum stiti tot de 2 ori Basescu a fost reales ca presedinte in urma referendumurilor,asa ca va spun tuturor (EDITAT) ca si acum daca ar fi un referendum populatia l-ar alege tot pe el presedinte.asa ca bagati-va mintile in cap ,tradatorilor si trintorilor care nu stiti decit mina intinsa,pomeni,milogeala.La munca ,nu la intins mina,(EDITAT).care sinteti.

Marius Bâtcă 01-07-2011 - 14:36

mai usurel, ca mai avem si treaba. data viitoare iti scot comentariul cu totul. LIMBAJUL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timotei 01-07-2011 - 15:14

lagare de concentrare in scop de munca fortata au fost o idee mai veche la germani si in general in lume, dar…..
LAGARELE DE EXTERMINARE NAZISTE AU APARUT IN 42.
De ce?
Comisiile duble Gestapo-NKVD care faceau schimbarea si trierea polonezilor, si care s-a sfarsit cu masacrul de la Katyn, aceasta a fost scoala germanilor. Gestapo au fost la inceput socati la contactul cu fiarele NKVD. Apoi au inceput sa invete si sa perfectioneze ideea.
LAGARELE DE EXTERMINARE SUNT IDEE STALINISTA!

http://en.wikipedia.org/wiki/Katyn_massacre

Timotei 01-07-2011 - 16:00

PRIMUL LAGAR DE EXTERMINARE DIN LUME – 5 MILIOANE DE MORTI – UKRAINA 1932-1933. Copiii erau impuscati daca luau un cartof din propria gradina.

http://www.paulbogdanor.com/left/soviet/famine/ellman1933.pdf
http://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_famine_of_1932%E2%80%931933

Contactul Gestapoului cu NKVD-ul, de la care germanii au invatat ingineria exterminarii pe scara larga, si modelul de om care ar participa la omorul in masa, a fost o cotitura in istoria nazismului.

NKVD-izarea Gestapoului cu principiul transformarii lor in bestii nesimtitoare care omoara in numele unei idei a condus in final la Nuremberg. Deocamdata nu s-a deschis un proces si pentru statul stalinist, asa cu Nuremberg a fost pt statul nazist.

Aolica 01-07-2011 - 16:49

PE CE SE BAZEAZA BASESCU?

Pai ….
http://extratorrent.com/torrent_download/2185731/
The+Soviet+Story+%282008+%29+x264+multisub.torrent

http://www.sovietstory.com/about-the-film/flash-trailer/

Dovezi la care Rusia de azi nu a gasit nici un contraargument.

RUSIA TREBUIE SA-SI RECUNOASCA SI ASUME TRECUTUL.

YAAKOV 02-07-2011 - 08:35

Basescu e fericit. A dat din intamplare peste niste sticle cu tarii, ascunse prin camara si de care nu mai stia.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult