Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vezi aici unde îşi petrec politicienii sărbătorile

Vezi aici unde îşi petrec politicienii sărbătorile

scris de Z.V.
3 afisari

Cei mai mulţi dintre liderii partidelor au decis să-şi petreacă sărbătorile de sfârşit de an în ţară, alături de familii, cel puţin aşa au declarat pentru Mediafax.

Citiţi unde îşi petrec politicienii sărbătorile şi ce îsi doresc să le aducă Moş Crăciun:

@ Geoană stă acasă cu Dragostea lui

Mircea Geoană a precizat că ziua de Crăciun o va petrece cu părinţii, cu familia. “Din păcate, mama se deplasează puţin mai greu şi aşa că o să o facem acasă, ca de obicei, cu bradul”, a declarat Mircea Geaonă.

El a spus că speră că va reuşi, spre sfârşitul anului, să ajungă şi la munte. “Dacă este puţină zăpadă, un pic de mişcare şi de aer curat nu strică nimănui, mai ales politicienilor”, a adăugat preşedintele Senatului.

Preşedintele Senatului a mai arătat că îşi doreşte ca noul an să-i aducă un pic de linişte, sănătate şi pace în familie.

@ Udrea vrea costum de schi

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea a declarat că îşi doreşte să primească de Crăciun un costum de schi, deoarece are două pârtii de inaugurat, iar la ultima inaugurare a fost îmbrăcată “necorespunzător” şi a “îngheţat de frig”.

“Am vreo două pârtii de inaugurat şi am nevoie de un costum de schi. Cam atât, nu m-am mai gândit la altceva”, a spus Udrea. Ea a precizat că de la Crăciun până după Anul Nou se va afla pe Valea Prahovei.

@ Soţia lui Crin Antonescu nu mai crede în moş Crăciun

Familia liderului liberal Crin Antonescu va petrece Crăciunul la Ploieşti, iar Revelionul acasă, în Bucureşti.

Crăciunul, în mod tradiţional, l-am petrecut în familie şi asta voi face şi anul acesta. De asemenea, sunt partizanul revelioanelor mai intime şi nu există niciun motiv ca anul acesta să mă abat de la obiceiul meu”, a spus Antonescu.

Soţia şefului PNL, Adina Vălean, a declarat că sărbătorile de iarnă sunt un bun prilej de a petrece timpul în familie, alături de Irina, fetiţa lui Crin, de părinţi şi de rude, o vacanţă mult aşteptată şi o ocazie de bucurie atât din perspectiva religioasă a Crăciunului, cât şi pentru sărbătorirea sosirii unui An Nou îmbelşugat.

Întrebată ce doreşte să-i aducă în acest an Moş Crăciun, Adina Vălean a spus, râzând, că nu mai crede în Moş Crăciun, dar că acesta va aduce totuşi, peste câteva zile, cadouri pentru Irina. “Eu nu mai cred în Moş Crăciun”, a spus Vălean, adăugând însă că, în acest an, “cadourile pentru Irina le aduce Moş Crăciun”.

Totodată, Adina Vălean a subliniat că ziua Crăciunului o va petrece, alături de Crin Antonescu şi fetiţa acestuia, Irina, la casa părinţilor săi de la Ploieşti, iar Anul Nou îl va întâmpina acasă, în apartamentul din Bucureşti.

@ Familia Ponta petrece la Cornu

Victor şi Daciana Ponta vor petrece Crăciunul la Cornu, la părinţii Dacianei, liderul PSD dorindu-şi să ningă şi să mănânce preparate pregătite de soţia sa.

Cei doi vor să petreacă sărbătorile în familie şi să profite de zilele libere pentru a uita de politică şi a fi alături de cei doi copii, Andrei şi Irina.

În prima zi de Crăciun ne vom aduna toţi în jurul bradului şi vom desface cadourile. Bineînţeles că Andrei şi Irina vor primi cele mai multe cadouri, amândoi i-au scris multe dorinţe lui Moş Crăciun şi aşteaptă să vadă dacă Moşul îi va asculta”, a precizat Ponta.

Daciana găteşte foarte bine şi sunt sigur că ne va pregăti multe bunătăţi. Eu aştept în special să mănânc drob, mai ales că e singurul moment din an în care mănânc drob”, a mai spus Ponta.

@ Pedelişii petrec în familie

Parlamentari ai PDL vor petrece sărbătorile în familie, cei mai mulţi aşteptând de la Moş Crăciun linişte şi sănătate, Raluca Turcan spune că fiul său, Eric, este cel mai încântat de sărbători, iar Roberta Anastase speră că va merge de Crăciun cu logodnicul la părinţii ei.

– “Unde să pleci cu un copil de 4 zile? Home, în familie”, a precizat deputatul PDL Silviu Prigoană. El a spus că “este criză, este recesiune” şi, din acest motiv, “nu poţi să pleci până în Elveţia”, spre exemplu.

– “Crăciunul o să-l petrec în familie, la Braşov, iar a doua zi de Crăciun o să merg la Bran, la părinţii mei. Luni, o să fiu la Minister”, a spus, la rândul său, ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu. El a declarat că aşteaptă ca Moş Crăciun să-i aducă “bugetul României” şi linişte.

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan crede că fiul ei, Eric, de trei ani, este cel mai încântat de apropierea Crăciunului şi de venirea lui Moş Crăciun. “Pentru Crăciun mi-am propus să gătesc o friptură de vită la tavă, preferata soţului meu, şi o oală cu sărmăluţe, preferatele mele, la gătitul cărora m-am specializat când am fost la o bursă în străinătate”, a spus Raluca Turcan, adăugând: “Pe părinţii mei şi pe cei ai lui Valeriu îi aşteptăm de sărbători la noi. Vom avea, deci, casa plină şi vom petrece sărbătorile înconjuraţi de oameni dragi, ceea ce sper să fie de bun augur pentru anul 2011”.

Preşedintele Organizaţiei de femei a PDL, Sulfina Barbu, va merge la ţară, în Floreşti, judeţul Prahova, şi va sărbători Crăciunul cu familia. “Vom fi acolo cu câţiva prieteni, chiar am nevoie de linişte, de spiritul Crăciunului, de sărbători în familie”, a spus Sulfina Babu, care vrea să vadă multe filme şi să asculte colinde.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, va petrece Crăciunul “la mama şi la tata”, pe Valea Doftanei, împreună cu logodnicul ei. “Aştept să se termine bugetul până vine Moş Crăciun”, a adăugat Anastase.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult