Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vezi ce cadouri pregăteşte PDL pentru campania electorală

Vezi ce cadouri pregăteşte PDL pentru campania electorală

scris de A.H.
0 afisari

Potrivit unor surse din PSD, democrat-liberalii au făcut o comandă foarte specială din China pentru următoarea campanie electorală.

Senatorul PSD, Lia Olguţa Vasilescu a dezvăluit, pe blogul personal, că PDL a comandat 4 milioane de biciclete din China, material de propagandă electoral pentru următoarele alegeri guvernamentale. Senatorul susţine că are informaţia din trei surse.

Biciclete portocalii pentru votantii PDL

Biciclete portocalii pentru votantii PDL

Prima oară când am auzit, m-am amuzat teribil. Doamne, ce le mai trece prin minte, ca să ne intimideze! A doua oară, când o sursă independentă de prima mi-a confirmat, am zis că e incredibil… Dar, când mi-a venit şi pe o altă filieră, fără legătura cu primele doua, am zis că a venit momentul să ne îngrijorăm! Aflu că PDL, partidul ăsta care tot taie de la săraci (că nu mai e de unde!), a comandat, tocmai în China, 4 milioane de biciclete. Material de propagandă pentru urmatoarea campanie! Dacă sunt sau nu portocalii, n-aş putea să vă povestesc”, susţine Olguţa Vasilescu.

Olguţa Vasilescu susţine că la alegerile precendente, în colegiul său s-au dat costume pentru voturile PDL.

La alegerile prezidenţiale, pe colegiul meu, s-au dat costume de haine. L-am întrebat pe un nene, de 80 de ani, ce face cu costum de ginerică, negru şi cu papion. Răspunsul m-a lăsat ca la dentist: „De înmormântare, taică!„, scrie Vasilescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS