Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vezi ce spune Patriciu despre posibilitatea de a fi premier

Vezi ce spune Patriciu despre posibilitatea de a fi premier

scris de R. C.P.
8 afisari

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, declarpă că Dinu Patriciu nu va fi premier pentru că nici el, nici PNL nu doresc acest lucru.

Dinu Patriciu

„Dacă nu ar fi manipulare, analiza lui Stelian Tănase este o mare elucubraţie. Dinu Patriciu nu va fi premier pentru că nici PNL nu doreşte acest lucru şi nici Dinu Patriciu nu doreşte. Sunt sigur că Dinu Patriciu nu va accepta niciodată o colaborare cu Traian Băsescu„, a spus Haşotti.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că Traian Băsescu nu poate căuta un alt premier decât pe cineva ca Emil Boc şi că nu poate spune că Dinu Patriciu ar putea fi un al doilea Boc, deşi consideră că acesta ar fi un prim-ministru mai bun.

El a precizat, însă, că nu doreşte să se angajeze în polemici „futile„.

Informaţia a fost însă dezminţită de către Dinu Patriciu, contactat de Mediafax omul de afaceri declarând: „Să fim serioşi, astea sunt poveşti. Eu sunt de multă vreme în vacanţă”.

Întrebat dacă ar accepta funcţia de premier în cazul în care i-ar propune acest lucru preşedintele Băsescu, Patriciu a răspuns: „Nu se discută niciodată, nici în afaceri, nici în politică, cu dacă sau cu parcă”.

4 comentarii

Alex 09-08-2011 - 10:43

Ha ha ha, ce fumigene 😉 Hai sa aruncam pe piata tot felul de prostii, apoi vedem cum reactioneaza „piata” 😉 S-au mai fumat d-astea!

Dominique 09-08-2011 - 12:43

Patriciu nu a intrat in vacanta, asta e sigur dar nici de premier nu poate fi vorba, nu e genul

Pribeagul 09-08-2011 - 18:10

Trabucila-Negrila-Tiganila-Arapila-Hotila vrea si el un rol politic. Nu putem aprecia daca el vrea sau aceia din spatele lui, care i-au dat cca gratis obiective industriale facute de popor cu multa sudoare, care l-au indrumat cum sa le vinda si sa devina mare-scula-la-bascula. Dupa ce a incheiat o afacere cu un profit de cca 3000%, nu s-a indurat sa restituie statului o datorie de cca 600 mil euro. Face afaceri: cumpara ziarul Adevarul, parca pentru asta poporul a facut din sudoare lui marile obiective industriale ale tarii.

Sta la coada nu numai el, ci si limbricul dan diaconescu, care tot le povesteste mamaielor, stind cu picioarele in lighianul cu apa rece 25 de ore din 24, cum o gaseste el pe Elodia; pentru acest travaliu, musai trebuie sa-l trimitem in Parlament, daca nu direct la Cotroceni.

Mai amaritilor, hai sictir!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult