Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vezi ce zic Boc şi Udrea despre plecările din PDL

Vezi ce zic Boc şi Udrea despre plecările din PDL

scris de A.B.
3 afisari

Este bine că partidul se curăţă de oportunişti acum, susţine Emil Boc, liderul PDL, referindu-se la demisiile în masă ce au avut loc în ultima vreme. De aceeaşi părere este şi Elena Udrea care apreciază că pentru PDL şi electoratul său este foarte bine că pleacă trădătorii.

Emil-Boc-si-Elena-Udrea

foto: buyynews.ro

“Este bine că partidul se curăţă de oportunişti acum, în acest moment, înainte de alegeri, pentru că vom intra în alegeri cu fibra reală, autentică şi de forţă a PDL şi, aşa cum am câştigat din 2004 încoace alegerile, vom avea această abordare şi în alegerile locale următoare”, a declarat Emil  Boc.

El a recunoscut, întrebat fiind, că şi în conducerea PDL au existat oportunişti oportunişti.

„Bineînţeles, am avut şi în conducere oportunişti. Oportuniştii să ştiţi că nu poartă emblemă în faţă sau în spate, îi vezi în momentele grele pe oportunişti”, a precizat, pentru Mediafax, Emil Boc.

Elena Udrea: Este bine că ne pleacă trădătorii

Nici Elena Udrea nu are lucruri bune de spus când vine vorba de fugarii din partid.

„Pentru PDL şi electoratul nostru este foarte bine că ne pleacă trădătorii, pentru că niciun partid nu iubeşte trădătorii. Mai greu este pentru reprezentanţii USL care vor vota PDL. Votând USL vor vota PDL şi nu neapărat pe cei mai buni din PDL, şi cei care au ales să sară în barca puterii, atunci când li se pare lor că barca puterii este una sau alta. Cei care doresc să treacă acum la USL au ocazia”, a precizat Udrea.

Ea crede că după ce USL nu va mai avea nevoie de votul trădătorilor în Parlament, aceştia vor fi trataţi aşa cum sunt trataţi trădătorii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult