Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vezi ce zice Ponta despre discursul lui Băsescu

Vezi ce zice Ponta despre discursul lui Băsescu

scris de C.F.V.
3 afisari

Victor Ponta a declarat, miercuri seară, la Bruxelles, că nu are de gând şi nu va comenta nimic din ce spune preşedintele suspendat Traian Băsescu până la referendumul din 29 iulie.

ponta

Vezi ce zice Ponta despre discursul lui Băsescu foto: ziarelive.ro

„Eu am promis un lucru şi mă ţin de el: nu mă interesează ce spune dl Băsescu. Preşedintele în funcţie, dl Antonescu, va răspunde dacă este cazul. În rest, dl Băsescu are de discutat cu poporul român. Nu am de gând şi nu o să comentez până pe 29 nimic din ce face dl Băsescu. Pot doar să vă spun de pe acum, că nu este un secret: voi vota ‘Da’ la referendum„, a afirmat Victor Ponta, întrebat de ziariştii români cum comentează acuzaţiile lui Traian Băsescu la adresa Uniunii Social Liberale, transmite Agerpres.
Şeful Executivului a arătat că Băsescu are de răspuns în faţa românilor pentru tot ceea ce a făcut în ultimii ani. „Nu vreţi să mă credeţi că nu mă interesează ce spune dl Băsescu. Mă interesează ca dl Băsescu să răspundă în faţa românilor pentru tot ceea ce a făcut în aceşti ani şi atunci sunt convins că nouă milioane de români vor vota ca şi mine”, a spus Ponta.

Citeşte şi Primul discurs electoral al preşedintelui suspendat. Băsescu merge pe “cinste”

7 comentarii

urbos 11-07-2012 - 22:14

Ce trebuie sa faca Ponta

Parlamentul va trebui convocat pentru a consfinti prin lege, faptul ca la referendum e de ajuns o majoritate simpla pentru a scapa de NEBUN. Parlamentu e suveran.
Ponta va declara atunci ca ce-a promis pe la Bruxelles nu poate respecta si isi va da demisia e onoare. Astfel scarbele din UE vor suge pooola cu „dicatatorul” si „pucistul”. Mai mult Basescu insusi va suge pooola si toata campania lui se va duce dreacu. La referendum o majoritate confortabila va vota pentru demitere, asa ca Europa va inghiti in sec si va suge final pooola.

digital 11-07-2012 - 22:47

așa,mă meeekule,fii calm!
băsexu este pe afet!
nu am nici cea mai mică,emoție!
cei de altă părere,și-o vor soooooge în curând!

Timotei 12-07-2012 - 00:01

HUO !!! BANDITII PESEDISTI, SUSTINUTI DE TALHARII LIBERALI, CALCA CONSTITUTIA IN PICIOARE.

Ba chiar lipoveanu se sterge cu ea la cur, si zambeste, ca-l gadila placut.

Ciu Huhu 12-07-2012 - 05:35

Jos dictatorul Basescu, jos slugile lui din PDL!

dana 12-07-2012 - 05:29

Ponta ai uitat de plagiat?????????? Noi nu … asa ca da-ti DEMISIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! La-sa tara pe mina celor ce stiu ce e DEMOCRATIA si STATUL de DREPT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Du-te la Gorj la tine ca poate esti mai bine primit!!!!!!!!!!!!!

Ciu Huhu 12-07-2012 - 05:39

Basistule ”Dana” e ultima oara ca mai primesti bani pentru postarile tale.

kapa 13-07-2012 - 13:27

nu stiu ce politician a facut atatea prostii in tr-un timp atat de scurt precum acest imatur de carlan,face istericale daca nu ii dai jucaria ,precum un copil,apoi isi sterge creierul ,cu lipsa striatii si de vine asa de inocent incat iti vine sa ii dai un ban daca intinde mana.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult