Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vezi cine este gata să îi ia locul lui Severin

Vezi cine este gata să îi ia locul lui Severin

scris de D.P.
9 afisari

Dacă Adrian Severin (PSD) va fi nevoit să renunţe la scaunul de europarlamentar, locul acestuia va fi luat de fosta deputată PSD Minodora Cliveti, următoarea pe lista PSD. Ea se declară pregătită să îi ia locul lui Adrian Severin.

Minodora Cliveti, PSDDin cei trei eurodeputaţi implicaţi în scandalul Sunday Times, doi au demisionat deja din Parlamentul European (PE), în aceste condiţii fiind aşteptat ca şi Severin să facă acelaşi lucru.

Mai mult, surse din PE susţin că şi viceliderul socialiştilor europeni, Hannes Swoboda, i-a sugerat să renunţe la mandat.

În cazul în care social-democratul ia această decizie, locul rămas vacant ar urma să fie preluat de fosta deputată Minodora Cliveti, următoarea persoană aflată pe lista fostei Alianţe PSD-PC din 2009, o apropiată a lui Viorel Hrebenciuc.

“Este o situaţie nefericită. Ştiu că într-un fel sunt destul de interesată de ceea ce se întâmplă. E adevărat că în situaţia în care se va întâmpla asta (ca Severindemisioneze – n.red.) eu sunt următoarea pe listă.

Eu sunt avocat, prefer să fiu mai rezervat în declaraţii. În situaţia în care devine locul vacant, nici nu se pune problema să nu accept. Am rămas în contact cu această lume, sunt gata să exercit funcţia”, a declarat pentru realitatea.net, Minodora Cliveti.

2 comentarii

nik 22-03-2011 - 06:30

la cata coruptie este in psd mai bine ar disparea de tot din politica .partid compus din corupti si jeguri politice.

Banatanul 23-03-2011 - 04:13

Fapta Euro Parlamentarului A. Severin nu este una neobisnuita din contra este modul legal prin care orice parlamentar isi cistiga comoditatea vietii private. De cind parlamentele lumii sunt ocupate de Proletari si Burghezi acestia traiesc din acest fel de comert al influientei fara ca cineva sa sufle cum stau lucrurile.

Burghezii si Socialisti de-opotriva cu afaceri, cumpara influienta celor de la putere pentru a introduce proiecte de legi avantajoase pentru afacerile lor private in parlament. In oricare parlament din lume se intimpla acelasi lucru ca urmare a Revolutiilor de la Paris, Pasoptiste si Bolsevice.

Razvratitii Proletari si Burghezi (Socialisti, Social-Democrati, Democrati si Liberali) nu pricep ca nici o revolutie nu a adus ceva bun omului ci numai hotii, santaj, constringeri, crima, ura si dispret fata de aproape.
Uniunea Europeana nu va rezista cu un parlament format din Proletari si Burghezi.

Uniunea Europeana va fi o Uniune de Regate si din care va face parte si Regatul unit al Romanilor.

Aceasta uniune va fi condusa de cea mai longeviva Dinastie Imperial Europeana si Binecuvitata de Dumnezeu, Casa de Habsburg.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult