Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vezi cine îl apără pe Vanghelie

Vezi cine îl apără pe Vanghelie

scris de M.A.
4 afisari

Preşedintele Camerei Deputaţilor cere ajutor pentru Marian Vanghelie, prin intermediul comunicatorilor PDL.

Roberta Anastase spune ca a fost santajata de jurnalisti

Roberta Anastase a trimis membrilor PDL un mesaj în care le arată care ar trebui să fie poziţia luată în legătură cu temele de interes public, inclusiv despre înlăturarea lui Marian Vanghelie de la PSD Bucureşti, mişcare considerată „abuzivă”, conform Adevarul.ro.

Marian Vanghelie este înlăturat de la conducerea PSD Bucureşti abuziv”, arată mesajul Robertei Anastase, aceasta fiind o temă luată în considerare de pedelişti. Modul în care Victor Ponta îşi conduce partidul este de asemenea motiv de critică pentru PDL, transmite Realitatea.net.

Mesajul prim-vicepreşedintelui PDL mai conţine indicaţii cu privire la discursul PDL legat de temele cu potenţial mediatic. Temele ideale pentru discursul PDL sunt evaluarea miniştrilor în funcţie de fondurile europene absorbite, reacţia Rusiei la declaraţia lui Traian Băsescu privind evenimentele de la 1941, care „refuză şefului statului dreptul la opinie”, dar şi verificarea averii deputatului PSD Cristian Rizea, acuzat de fraude cu fonduri europene.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult