Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vezi convoiul electoral al lui Onţanu (Galerie foto)

Vezi convoiul electoral al lui Onţanu (Galerie foto)

scris de Matei Iliescu
1 afisari

Ultima excursie electorală organizată de Neculai Onţanu a avut, ca de obicei, punct de plecare curtea Primăriei Sectorului 2, sâmbătă, 6 august, la orele 06:00.

Alături de convoiul de 6 autocare au fost pe parcursul întregii zile o maşină a Poliţiei Locale pe post de antemergător, o maşină a Ambulanţei şi una de la Asistență Socială.

Excursiile electorale sunt la mare cinste printre modalităţile cu care Onțanu îşi promovează imaginea personală pe bani publici, în speranța reuşitei în cursa pentru funcţia de Primar General la Primăria Capitalei”, se arată într-un comunicat al PNL Filiala Sector 2.

PNL atrage atenţia Primăriei Sectorului 2 şi actualului primar Onțanu să înceteze cheltuirea banului public pe pomeni electorale”, se mai arată în comunicat.

“Chiar dacă Sectorul 2 al Capitalei se confruntă în fiecare zi cu probleme grave, Onțanu demonstrează că nu-şi respectă atribuţiile ce-i revin în calitate de Primar şi în loc să dea curs rezolvării problemelor cu care sectorul se confruntă, nu face altceva decât să cheltuie nejustificat banii publici ai cetăţenilor din sector pentru promovarea imaginii personale”, spune Dan Cristian Popescu, preşedintele PNL Filiala Sector 2

4 comentarii

Nufar 10-08-2011 - 14:04

Nu excursiile acestea, DACA le organizeaza el, ii aduc lui Ontanu voturi ci ceea ce a facut deja si continua sa faca: gradinite, locuri de parcare, reabilitarea termica a blocurilor etc. etc.

Alexandru 10-08-2011 - 15:43

Se zvoneste in sector ca aceasta excursie a fost ma manastirea de la Curtea de Arges, si a fost organizata de primaria sectorului pentru persoanele sarace si nevoiase, inclusiv pensionari. Pentru unii a fost pentru prima oara cand au vizitat aceasta frumoasa manastire.

anton 10-08-2011 - 20:02

Ontanu face … ce stie el mai bine!

sandu 10-08-2011 - 21:32

Adica ce? Turism cu pensionarii? N-as crede. Ca sa castigi primaria generala trebuie sa ii plimbi pe toti pensionarii, nu numai pe cei din sectorul 2. Si din cate am aflat, in autocar nu te urci decat decat pe baza listelor facute anterior, bineinteles dupa buletinul de sector 2.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult