Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vezi cum dansează la strand tinerele liberale din Giurgiu Video

Vezi cum dansează la strand tinerele liberale din Giurgiu Video

scris de R. C.P.
6 afisari

Tinerii liberali din Giurgiu au mai dat sîmbătă o petrecere fierbinte în care spiriritele încinse s-au stins cu spumă la ştrandul municipal.

La petrecere au participat şi 60 de tineri liberali europeni din ţări precum Marea Britanie, Cehia, Italia sau Bulgaria. Aceştia se află într-o vizită prin toată Europa şi întâmplarea a făcut ca ei să se afle ieri în Giurgiu fiind invitaţi la petrecerea TNL Giurgiu. Petrecerea s-a desfăşurat între orele 10.00 şi 19.00 şi scopul lor, spun cei din interior, a fost să demonstreze că ştiu să se distreze civilizat.

„Am vrut să arătăm că noi, tinerii de la TNL, ştim să ne distrăm şi fără să rupem copaci, coşuri de gunoi sau să spargem parbrize, aşa cum au făcut tineri de la alt partid. Ei au minţit atunci şi au dat vina pe noi dar cine ne cunoaşte ştie că noi nu ne pretăm la aşa ceva şi că mereu ne distrăm civilizat. Au fost multe concursuri cu premii, concursuri decente, niciunul cu sânii goi„, a declarat unul dintre participanţii la petrecere, citat de Adevărul.

800 de petrecăreţi s-au dezlănţuit şi s-au înscris la concursurile amuzante organizate de TNL printre care o competiţie de sărituri trăsnite, jonglerii cu mingea, karaoke şi chiar concursuri de cultură generală.

5 comentarii

lecaca iulianus 14-08-2011 - 17:48

Mercedesuri, BMW, lebede, ceasuri de aur, toalete de lux. Exct ce se-si doreste romanul pe timp de criza. O afisare care poate dauna PNL ca si VIP- sex cu minore TSD-PSD. Cei doi mari conducatori de osti vor primi inapoi o criza neplacuta.

Meiceican 15-08-2011 - 07:50

Denumirea corecta pentru colectivitatea prezentata este formatiunea de tineret a Partidului National Libertin.

jan dinu 15-08-2011 - 08:57

Curvele sunt de serviciu
La Partidu lu Patriciu ..
Ele pentru niste lei
Fack posta la derbedei !…
JD-USA

Parpangh(El) EI, Si la noi la ...Braila 15-08-2011 - 11:49

,,…Unde se vinde bine (Cu khila) :3,14147….Garantat 100% vor castiga …liberali!

Parpangh(El) EI, Nea dinu, fetele nu sant curvulitze breee! 15-08-2011 - 13:18

Sant , doar Anima.toare breeee, si ce Animal. tare ! Vezi daca plecasi la amherlockia, acolo te mai lipesti si talutza de o philipineza, thai-thai landessa,s-au ai simatali nenorocu sa dai dreaq de o sommalesa pusa pe …capatuiala, atentzie sporita nea Dinno!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult