Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vezi cum îl apără Iliescu pe Ponta

Vezi cum îl apără Iliescu pe Ponta

scris de P.C.R.
2 afisari

Discursul lui Victor Ponta din Parlament, de la votul de învestitură de joi a Guvernului Ungureanu, a scos din minţi, pe lângă liderul PNL, Crin Antonescu, întreaga slehta de propagandişti de la staţiile TV anti-Băsescu.

Vezi cum îl apără Iliescu pe Ponta

Liderii PNL s-au strâns urgent în şedinţă pentru a vedea ce mai e de făcut, după ce Ponta propusese noului guvern o colaborare punctuală. Dan Voiculescu i-a convocat urgent, tot joi, la sediul companiei sale, GRIVCO, pe cei trei preşendinţi ai partidelor din USL. În urma întâlnirii, Victor Ponta a dat un comunicat în care arăta că va contesta la Curtea Constituţională procedura de validare a Guvernului Ungureanu. Vineri, însă, surpriză: Ion Iliescu îi ia apărarea lui Ponta.

„A fost un discurs echilibrat. Nu inteleg de ce s-au creat atatea nemultumiri, nu impartasesc criticile si reprosurile facute de unii sau de altii. A fost un discurs extrem de precis, echilibrat si in acelasi timp s-a delimitat de guvernul Boc si Traian Basescu.
Eu nu vad nici un discurs reprobabil s-a delimitat foart clar de la inceput de guvernare si a salutat demisia Guvernului Boc care a fost ceruta in repetete randuri atat de opozitie cat si de protestatari si de catre societatea civila. A pus pus conditii promovate si cerute de catre USL si ma refer aici  la marirea salariilor si pensiilor, taxarea averilor mari, tratatul ACTA, functionarea institutiilor statului.   sanatate. Nu vad nimic in neregula, declaratia este precisa si clara” a declarat Ion  Iliescu pentru Hotnews.

4 comentarii

edera 10-02-2012 - 22:54

Cu siguranta Ponta va ramane alaturi de Voiculescu si Antonescu, pentru a incheia cu succes proiectele comune.

eddy 11-02-2012 - 12:01

AVEM NEVOIE DE UNIUNEA SOCIAL LIBERALA. AVEM NEVOIE DE ANTONESCU – VOICULESCU – PONTA.

Ciu Huhu 11-02-2012 - 13:31

Corect, numai ei ne pot scapa de dictatorul Basescu!

Cel Batran 11-02-2012 - 16:34

Voiculescu e mai abil ca amandoi.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult