Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vezi cum îl cataloghează Vasile Marica pe acuzatorul său

Vezi cum îl cataloghează Vasile Marica pe acuzatorul său

scris de P.C.R.
3 afisari

Vasile Marica spune că Marius Ungureanu este „un gunoi al societăţii care şi-a vândut nu ştiu ce casă şi a vândut-o unei parohii”.

Liderii sindicali din vami se acuza reciproc de coruptie„Asta se rezolvă la procuratură, nu la televizor. Dacă dânsul a făcut un autodenunţ, sunt acolo prezent fără nicio problemă. Nu am nevoie să intru în legătură cu detectorul de minciuni, în combinaţie cu ei, cu nişte gunoaie ale societăţii. Un gunoi al societăţii care şi-a vândut nu ştiu ce casă şi a vândut-o unei parohii. S-a făcut preot. Nu ştiu ce e cu băiatu ăsta. Dacă s-a autodenunţat, mergem la procuratură. Joi o să fac o conferinţă de presă”, a spus Marica la Antena3.

„Nu pot să fiu acuzat de un puşcăriaş. Domnul acesta (Marius Ungureanu – n.r.), îl cunosc foarte bine de la Vama Mocănaşu era cea mai mare epopee si cel mai mare traficant de ţigări de la Vama Mocănaşu, aşa se spunea. A încercat de mai multe ori să mă contacteze, după care a fost dat afară şi bine i-au făcut. Şi acum crede că din cauza mea i se trage condamnarea pe care o are. Este o ură personală faţa de mine. Faţa de mine nu are nici cea mai mică probă împotriva mea.Va trebui să răspundă pentru tot ceea ce a declarat despre mine”, a declarat Vasile Marica.

Marius Ungureanu, fost şef de vamă la Giurgiu, a declarat într-o conferinţă de presă că, din 1997 până în 2002, i-a dat şpagă liderului Sed Lex, Vasile Marica, câte 2.000 – 2.500 de dolari lunar

Marius Ungureanu a stat o vreme după gratiile Penitenciarului de Maximă Siguranţă Giurgiu,apoi  a fost hirotonit, profesând ca preot la o biserică dintr-o comună aflată în apropiere de Giurgiu,informează jurnalulgiurgiuvean.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult