Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vezi cum vor fi salariile in 2011

Vezi cum vor fi salariile in 2011

scris de Ziua Veche
3 afisari

Premierul Emil Boc a convocat, pentru miercuri, la Palatul Parlamentului, o reuniune a grupurilor parlamentare ale partidelor aflate la guvernare, pentru o ultimă discuţie privind legea salarizării unitare, pe care intenţionează să îşi angajeze răspunderea, înaintea şedinţei de guvern, au declarat agenţiei Mediafax surse guvernamentale.


Potrivit acestora, Guvernul analizează în prezent varianta unei majorări pe medie a salariilor în sectorul bugetar de 15%, aplicabilă de la 1 ianuarie 2011, şi acordarea unui sprijin financiar suplimentar persoanelor cu venituri sub 1.000 lei.

În privinţa salariului minim, variantele aflate încă în analiza Guvernului se referă la o valoare cuprinsă între 650 lei şi 690 lei, faţă de nivelul actual de 600 lei.

Liderul grupului minorităţilor de la Camera Deputaţilor, Varujan Pambuccian, a menţionat că există două opinii: o creştere uniformă, cu o compensare pentru salariile mai mici de 1.000 de lei, şi o creştere diferenţiată, ceea ce ar presupune mai multe variante, toate fiind încă la nivel de discuţii.

0 comentariu

Dumitru Veronica 21-03-2010 - 16:14

DUMNEZEU SA-TI IERTE NELEGIUIRILE COMISE, PRIN CEEA CE AI FOST CA PRESEDINTE LA C. A. CRAIOVA, DAR SI CA MEMBRU C.S.M.. BUNUL DUMNEZEU STIE SA FACA JUDECATA DREAPTA, PRIN JUSTITIA DIVINA, LA CARE TU, MAGISTRATUL COSTEL DRAGUT, N-AI PUTUT AVEA RELATII PRIN INGERII DOMNULUI!!! ORICE SESIZARE ADRESATA DE MINE LA C. S. M., PRIVIND NELEGIUIRILE COMISE DE CLOACA JUSTITIEI, CE L-A PROTEJAT IN TOTALITATE PE UCIGASUL SOTULUI, CARE NU MI-A ACHITAT NICI CAT SA POT CUMPARA O LUMANARE, AI AVUT GRIJE SA LE DIRIJEZI EXACT LA CEI CE FACEAU OBIECTUL SESIZARII. PRIN ART. 278 C. P. P., LE-ATI ARANJAT CU RESPINGERE, PRIN INSTANTE, EU OBLIGATA LA CHELTUIELI JUDICIARE STATULUI, AJUNGAND LA ZECI DE MILIOANE LEI. FIIND NEPOT APROPIAT AL PRIETENEI TALE COJAN TEOFILA, RUDA A LUI VICTOR NICOLCESCU, PROC. SEF SECTIE JUDICIARA LA P. C. A. CRAIOVA, FOST PROC. GENERAL LA ACEST PARCHET, ATI AVUT GRIJE CA, UCIGASUL SOTULUI, SA NU FIGUREZE NICI IN CAZIER, CU PEDEAPSA DE 3 ANI CU SUSPENDARE. LA CATA DURERE, SUFERINTA MORALA SI FINANCIARA, M-ATI SUPUS PE MINE SI FIICA NOASTRA, MINORA LA ACCIDENT{14 ANI}. PARTE DIN SESIZARI, ERAU DE COMPETENTA P. C. A. CRAIOVA. AU FOST SOLUTIONATE, IN BATJOCURA, UMILINDU-MA, DE CATRE PROC. CLAUDIA BUDIANA, LA CARE NU S-A-MPLINIT ANUL DE LA PEDEAPSA DIVINA. MAI SUNT CATEVA FAMILII, CU POTENTA IN JUSTITIE, CE AU CONTRIBUIT LA NEDREPTATE ASUPRA FAMILIEI MELE SI CARE, AU PRIMIT PALMA DIVINA, INCLUSIV FAM. AV. COJAN TEOFILA, JUDECATORUL CARE S-A PRONUNTAT IN PRRIMA INSTANTA, CU PRIMA SENTINTA NEDREAPTA, PROCURORUL PARTICIPANT IN REJUDECARE, CU INFLUENTA NEDREAPTA. SUNT DESTULE CHELTUIELI JUDICIARE LA CARE M-ATI OBLIGAT. AJUNG PENTRU LUMANARI SI FLORI, INSIRUITE, CRED CA DE AICI DIN TG-JIU PANA LA CRAIOVA. NU LE ESTE FRICA DE NEDREPTATEA APLICATA IN JUSTITIA PAMANTEASCA, MULTORA DE TEAPA TA. POATE CA VOR MEDITA ACUM!!! DUMNEZEU SA TE IERTE SI SA TE ODIHNEASCA-N PACE, ALATURI DE CLAUDIA BUDIANA, CAUTANDU-MI SOTUL, CARUIA SA-I CERETI IERTARE PENTRU RAUL CE MI L-ATI FACUT.

CSM 22-03-2010 - 11:43

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii isi manifesta profunda tristete fata de trecerea in eternitate a unui respectat, iubit coleg si prieten – domnul judecator Costel Dragut, presedintele Curtii de Apel Craiova si membru al Consiliului Superior al Magistraturii.
Acest eveniment tragic si neasteptat pune capat, mult prea devreme si atat de nedrept, unei vieti si unei cariere marcate de profesionalism si atasament fata de aceasta nobila profesie si valorile ei. Timp de 30 de ani, domnul Costel Dragut si-a dedicat energia si competenta profesiei de judecator, parcurgand treptat toate gradele profesionale si a ocupat, totodata, mai multe functii de conducere in cadrul instantelor judecatoresti din raza Curtii de Apel Craiova.
Cariera sa profesionala este reprezentativa nu numai pentru curtea de apel pe care a condus-o dar pentru intregul sistem judiciar. In cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, domnul judecator Costel Dragut s-a impus ca un coleg mereu pregatit sa-si foloseasca toata priceperea pentru a sprijini procesul de modernizare a sistemului judiciar. Faptul ca si-a pastrat pe toata aceasta perioada calitatea de judecator activ si de presedinte al uneia dintre cele mai mari curti de apel i-a permis sa aduca o contributie valoroasa in privinta modului in care functioneaza in practica proiectele promovate de consiliu si sa evidentieze aspectele vulnerabile ale sistemului.
Mai presus de orice, domnul judecator Costel Dragut a fost iubit de familie, de prieteni, de colegi dar mai ales a stiut sa iubeasca atat profesia pe care a ales-o, cat si pe semenii sai. Indiferent de modul in care viata i-a intersectat destinul sau cu al semenilor care l-au cunoscut si care l-au apreciat, in memoria noastra va ramane un minunat prieten.
Ni-l vom aminti intotdeauna pe domnul Costel Dragut asa cum a fost – un om plin de viata si cu o inima mare, poate prea mare pentru timpurile in care traim.Odihneasca-se in pace!

Pribeagul 22-03-2010 - 15:49

nu vezi ce scrie mai jos dna Veronica?

Ce sa credem cind vedem cele doua comentarii? Inafara de „de morti numai de bine”.

Veronica 23-03-2010 - 08:39

COSTEL DRĂGUŢ A REALIZAT NELEGIUIRILE COMISE, DUREREA CELOR SUFERINZI, CÂND ARANJA, I SE REPARTIZAU DOSARE ŞI DĂDEA SENTINŢA AŞA CUM DOREA PARTEA VINOVATĂ PRIN APĂRĂTORUL ALES, CARE NU ERA ALTUL DECÂT UN APROPIAT AL LUI COSTEL DRĂGUŢ??? PARTE DIN DOSARELE REPREZENTATE DE AV. COJAN TEOFILA, FOSTĂ PREŞEDINTĂ LA JUDEC. TG-CĂRBUNEŞTI, EXPULZATĂ PENTRU CORUPŢIE, DAR PRIN RELAŢIILE CU V. STOICA, CÂND ERA MINISTRU, FIUL ACESTEIA A AJUNS ÎN MINISTER.

Dumitru Veronica 23-03-2010 - 10:08

„IN MEMORIAM – C. S. M.” POSIBIL SĂ FIE AFIŞAT DE D-NA JUDECĂTOR CECILIA MORARIU, PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL ACESTEI INSTITUŢII: C. S. M., VĂZÂND COMENTARIUL ANTERIOR, PENTRU A FORMA O ALTĂ IMPRESIE. POSIBIL ALŢI ACOLIŢI, ÎN NUMELE C. S. M.
*****************
Cu nr. 1364/IJ/519/2006 s-a-nregistrat
Controlul pe care, C. S. M. l-a efectuat
În P. C. A. Craiova şi cele subordonate,
Niciunul din dosarele ce mă privesc, consemnate.
În 27.03.2007, de C. S. M., separat, mi s-a comunicat
Cu nr. 1206/IJ/1121/SIJ/2006, FALSURI consemnate,
Ca fiind cercetări, în dosarele de mine, sesizate!!!
FALSURI ce la C. S. M., eu am contestat,
Înscrisuri probe, în 2 volume, le-am ataşat
Şi, în 03.05.2007, după ce în faţa C. S. M., am protestat,
Sesizarea şi probele, CECILIEI MORARIU, le-am predat.
Posibil că, aceasta, lui COSTEL DRĂGUŢ, le-a-naintat,
Căci, nici până astăzi, răspuns nu mi-au comunicat,
Acum se poate, ca-n-mormânt cu el, să le fi luat,
Timp suficient având, pentru a le fi rezolvat.
*******************************
DUMNEZEU SĂ TE IERTE, COSTEL DRĂGUŢ ŞI PE TOŢI NELEGIUITORII BRESLEI TALE, DE PE ACEST PĂMÂNT. SCRIU CU DURERE-N SUFLET, PENTRU TOATĂ NENOROCIREA ABĂTUTĂ ASUPRA FAMILIEI MELE, ACCENTUATĂ DE VOI, NELEGIUIŢII PĂMÂNTENI.

jan dinu 23-03-2010 - 10:53

Sa-i manince viermii shi sufetul
daca a avut …nu mumai corpul care a intrat in iad !Prea multi
hotzi in justitie probabil shi el a fost
omul lui- SOLOMON – …spaima dreptatii
in banie ..!
JD

gigel 23-03-2010 - 16:28

luati-as lumanarea si sufletu copiiilor si nepotilor si rudelor pana la ultima speta in kkt, doamna dumitru veronica si toti cei de mai sus care ponegriti sistemul justitiei doar pentru ca asa considerati voi ca nu vi s-a facut dreptate.

AURORA 23-03-2010 - 16:42

GIGELE DRAGA, CE MOTIVE AI SA FI SUPARAT??? DACA ACEASTA FEMEIE SPUNE ADEVAR, TU NU AI FRICA DE DUMNEZEU, DE PEDEEAPSA DIVINA??? DACA AI TRECUT SI TU PRIN SCOLI, TE CARACTERIZEAZA ACEST STIL, PRIN VOCABULARUL CE L-AI INSIRUIT??? ORI, ESTI SI TU UNUL DIN AIA, FAVORIT AL CELOR CE DISPUN DE LEGEA PAMANTEANA?????

mt__cmm 31-03-2010 - 12:40

Nimik mai mult… D-zeu sa-l ierte…si sa-i dea exact ceea ce merita… A fost un excroc si un corupt… Tot sistemul judiciar din Craiova stie ca era un corupt…dar cine o sa aiba curajul sa o spuna…???!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult