Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vezi de ce a votat Băsescu

Vezi de ce a votat Băsescu

scris de A.B.
6 afisari

Traian Băsescu a votat, în jurul orei 11:00, la liceul A. D. Xenopol, din Capitală. El a fost însoţit de soţia sa, Maria Băsescu, dar şi de fiica cea mică, Elena. La finalul votului, Băsescu a fost aplaudat le scenă deschisă de câţiva simpatizanţi aflaţi la faţa locului.

basescu

foto: realkafka.ro

Şeful statului a ajuns la liceul A.D. Xenopol în jurul orelor 11.00. „Este o zi test pentru că cei care candidează azi sunt şi exponenţi ai celor care au guvernat în perioada de criză. Este extrem de important să vedem dacă într-adevăr populaţia a înţeles că nimeni n-a vrut să taie nici salarii, nici să impună măsuri de austeritate, ci ţara trebuia trecută prin criză. Cei care n-au observat pot să se uite azi la Spania şi la Grecia şi mai au unde se uita prin Europa.”, a spus Traian Băsescu, la ieşirea din secţia de vot. Câţiva simpatizanţi, veniţi la faţa locului, l-au aplaudat pe şeful statului şi au strigat lozinci pro Băsescu. El a dat mâna cu câţiva dintre alegători şi a stat de vorbă cu aceştia câteva minute bune. Şeful statului a fost însoţit de Maria Băsescu şi de fiica cea mică, Elena.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult