Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vezi în ce localităţi se cere anularea alegerilor

Vezi în ce localităţi se cere anularea alegerilor

scris de R. C.P.
187 Afisari

Marian Muhuleţ, purtătorul de cuvânt al Biroul Electoral Central, a anunţat, luni seara, că a înregistrat încă 14 cereri de anulare a alegerilor în diverse localităţi din ţară.

vot

foto: antena3.ro

Printre acestea se numără o cerere din partea PDL Timiş pentru anularea scrutinului din întregul judeţ, una din partea USL Neamţ pentru alegerile din Piatra Neamţ, precum şi una pentru comuna Curcani din Călăraşi din partea Alianţei Popular Creştine.
Candidatul independent Cătălin Stochiţă a solicitat anularea alegerilor din sectorul 5 al Capitalei pentru funcţia de primar şi pentru consiliul local. Au mai fost înregistrate cereri de anulare din partea PC Constanţa pentru Costineşti, din partea PSD Castelu pentru această localitate. Organizaţia judeţeană PSD Constanţa a cerut anularea alegerilor la Cogealac şi Costineşti, iar USL Botoşani a cerut anularea scrutinului din comuna Răuseni.
Niculae Cristian, candidat la Primăria din Tunari, judeţul Ilfov, a solicitat anularea alegerilor din această localitate. Toader Horia, candidat independent la Primăria comunei Costeşti, judeţul Buzău, a cerut anularea scrutinului din localitate, UNPR Olt a cerut anularea alegerilor în comuna Coloneşti, PSD Dâmboviţa a cerut anularea alegerilor din comuna Gura Foii, iar PSD Letea Veche a reclamat fraudă electorală.

Vezi aici unde se mai cere anularea alegerilor

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS