Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vezi motivele suspendării lui Traian Băsescu

Vezi motivele suspendării lui Traian Băsescu

scris de A.B.
7 afisari

USL a pus la punct documentul de suspendare a lui Traian Băsescu. Actul cuprinde 17 pagini şi se referă la ultimii 2 ani şi jumătate din mandatul preşedintelui.

parlament

foto: dianatusa.ro

„Documentul privind suspendarea preşedintelui Băsescu este gata, este redactat şi dau ultimele semnături înainte de a fi depus la Birourile Permanente”, a anunţat Viorel Hrebenciuc, vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor. El a explicat că că actul are 17 pagini şi cuprinde referiri la ultimii doi ani şi jumătate din mandatul preşedintelui Traian Băsescu. Încălcarea în nenumarate rânduri a Constituţiei, isultele aduse comunităţii rome, învrăjbirea diferitelor categorii sociale, presiuni asupra judecătorilor şi încercarea anulării regimului democratic românesc sunt doar câteva dintre motivele pentru care USL cere suspendarea preşedintelui. Parlamentul ar putea da, vineri, votul pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, după citirea şi dezbaterea documentului, joi, în plenul reunit, referendumul pentru demitere urmând a se organiza în cel mult două săptămâni. Noul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marţi seară, că nu există o discuţie privind iniţierea suspendării şefului statului, iar deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a recunoscut că acţiunea nu este în planurile sale şi a adăugat că este ultimul care se gândeşte la lucrurile acestea.

1 comentariu

un crestin 05-07-2012 - 08:48

Mda, cel mai serios motiv este acela ca desi nu-l iubeste pe Ponta, l-a numit totusi prim ministru.

Se vede opera lui Sova in cele 17 pagini.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult