Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vezi pe cine vrea Ponta să sancţioneze

Vezi pe cine vrea Ponta să sancţioneze

scris de A.B.
154 Afisari

Premierul Ponta e cu ochii pe miniştri. El a atenţionat că ministrul care va face cea mai mică greşeală, va fi sancţionat.

guvern

foto: rtv.net

Victor Ponta a evitat să spună exact despre ce ministru este vorba, dar a fost întrebat despre afirmaţiile din ultima perioadă ale ministrului de Interne, Ioan Rus, referitoare la regimul de detenţie al fostului premier Adrian Năstase. „Dacă greşeşte vreun ministru, îl sancţionez. Eu cred că, în acest moment, trebuie să le spunem oamenilor ce facem în viitor. Scandalurile, certurile nu intră direct în fişa postului meu şi vreau să-mi fac datoria faţă de oameni”, a declarat Ponta pentru Agerpres. Întrebat despre cererea de verificare a lui Daniel Funeriu, premierul a arătat că trebuie să se aplice legea. „Să se aplice legea. M-aţi întrebat ceva care nu ţine de competenţa mea de prim-ministru. Şi am spus, fiecare ministru îşi face datoria şi aplică legea”, a adăugat Victor Ponta. Ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop, a declarat luni într-o conferinţă de presă că a solicitat Inspecţiei Muncii să verifice cum a fost încadrat Daniel Funeriu la Administraţia Prezidenţială în funcţia de consilier prezidenţial pe probleme de educaţie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS