Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE: Vezi reacţiile politicienilor la decizia lui Băsescu. Voiculescu: De ce ţi-e frică nu scapi!

UPDATE: Vezi reacţiile politicienilor la decizia lui Băsescu. Voiculescu: De ce ţi-e frică nu scapi!

scris de Ziua Veche
2 afisari

UPDATE, 18.10: „Considerăm că această decizie este un exclusiv exemplu de imagine, preşedintele încercând să pozeze astfel în apărătorul pensionarilor. Remarcăm totuşi că modul în care preşedintele a considerat legea ca fiind una adoptată în mod legal şi că neavând probleme de neconstituţionalitate, îl face pe Traian Băsescu apărătorul fraudei din Parlament”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu.


Liderul liberal a ţinut să menţioneze că exact în urmă cu 17 zile preşedintele susţinea în faţa Parlamentului egalizarea vârstei de pensionare între bărbaţi şi femei, la 65 de ani, ceea ce arată „că există o posibilitate ca această decizie să fi fost luată sub spectrul fricii de suspendare”.

„În cazul în care a fost aşa, îi transmitem preşedintelui propriile sale vorbe din campania electorală: «De ce ţi-e frică nu scapi!»”, a adăugat liberalul.

––––––––––––––––––––

„Preşedintele nu ştie decât de frică. Iar cea mai mare frică a sa este suspendarea. Este bine că a decis să retrimită Legea pensiilor în Parlament. Este o lege incorectă. Trebuie să modificăm valoarea punctului de pensie şi vârsta de pensionare. Iar pentru preşedinte am un mesaj direct, care îi este foarte familiar: Traian Băsescu, de ce ţi-e frică, nu scapi!”, afirmă Dan Voiculescu, într-un comunicat remis Mediafax.

Parlamentarii UDMR vor vota, în Parlament, pentru reducerea vârstei de pensionare la femei, a declarat preşedintele Uniunii, vicepremierul Marko Bela. El a spus că UDMR este de acord cu propunerea preşedintelui Traian Băsescu de reducere a vârstei de pensionare la femei la 63 de ani, care, de fapt, a fost o propunere a Uniunii.

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat că partidul din care face parte este pregătit, alături de aliaţii din coaliţie, să voteze din nou în Parlament Legea pensiilor.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a susţinut că soluţia adoptată de preşedintele Traian Băsescu de a cere reexaminarea Legii pensiilor este cea corectă politic şi constituţional, menţionând că şeful statului a sancţionat implicit frauda din Parlament.El a susţinutcă PSD cere în continuare demisia Robertei Anastase de la conducerea Camerei Deputaţilor, precizând că nu poate fi vorba de rediscutarea şi revotarea Legii pensiilor sub patronajul acesteia.

0 comentariu

Viorica Ianc 18-03-2010 - 14:46

Se barfeste pe aici ca si Bruni si-a otra-
vit si intepenit fata cu botox !

Suca 18-03-2010 - 15:08

Ghinionul lui Basescu ca nu mai este Bill Clinton la Casa Alba…
Ce pila ar fi avut Admiralu’ in Biroul Oral!
Cu D-NA Clinton la externe este mai nasol. Sa speram ca nu-i plac honvezii gogoasei ;-)..

obelix 18-03-2010 - 15:57

Era chiar necesar sa puneti poza cu Elena Basescu? La urma urmei, Boc si Blaga sunt…
Rautacisme

Aramis 18-03-2010 - 16:27

Botox-ul e altceva si nu se foloseste pentru buze, ci pentru riduri. Cred ca ati vrut sa spuneti ca si-a injectat colagen.

Pribeagul 18-03-2010 - 16:59

dar ce credeti, fata asta are ceva sanse sa devina femeie normala?

Parca nu m-am trezit dintr-un vis urit. Dupa EC sa-mi apara EB, cu o ascensiune fulgeratoare: modeling, nu stiu mai ce pe la Luxten, europarlamentar…

So pe ea baieti! Faceti-o femeie normala a scumpei noaste tari, Romania!

Huhu 18-03-2010 - 17:14

N-asa?

ulivia 18-03-2010 - 17:44

Sunt doar niste marlani nenorociti si manelisti sovietizati care nu au fost niciodata interesati sa gandeasca sau sa vorbeasca romaneste. Cu totii se exprima intr-un dialect marlanesc(asa ca-n satul lor),mai mult decat atat in ultimul timp acesti avortoni politruci securisto-kgb-isto-comunisti sunt inspaimantati ca nu le-a reusit marea lor porcarie perestroikist-kgb-ist-iliista.Desi au averi ilicite de miliarde de euro, acesti insi nu s-au ridicat de la talpa gastei pe care au pascuto in loc sa invete carte.

oblioo 18-03-2010 - 18:42

Ca niqabul ( voalul pe fata ) musulman este bun si rezultat al experientei istorice. Asta sperie copii, domnilor. Daca o vede un sarman copilas, ramane cu traume pentru tot restul vietii…
Exista o legatura directa intre procesele cerebrale si aspectul fetei. Inteligenta creierului modeleaza si osatura craniana. Un om inteligent „se vede”. O asemenea fata poate emite doar vorbele pe care le-a emis.

Marius 19-03-2010 - 00:12

Ne meritam pana-n maduva oaselor soarta: sa trimiti in Parlamentul European indivizi de teapa lui Becali si a EBE-i adica a fiicei presedintelui, in halul in care se prezinta respectiva, este sodomasochism politic pur!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult