Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Viceguvernatorul BNR despre posibila numire în funcția de premier

Viceguvernatorul BNR despre posibila numire în funcția de premier

scris de C.S.
1 afisari

Viceguvernatorul BNR Florin Georgescu este onorat de propunerea lui Victor Ponta de a ocupa funcția de premier, în cazul în care actualul prim-ministru va câștiga alegerile prezidențiale și, bineînțeles, Călin Popescu Tăriceanu ar refuza oferta similară.

Viceguvernatorul BNR despre posibila numire în funcția de premier.

Viceguvernatorul BNR despre posibila numire în funcția de premier.

„Sunt onorat de propunerea domnului Victor Ponta. Am colaborat foarte bine cu domnul Victor Ponta în anul 2012, când am făcut parte din Guvernul condus de domnia sa. Discuţii şi o decizie – desigur, după al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din 16 noiembrie 2014”, afirmă Georgescu, într-o declaraţie de presă transmisă de BNR.

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, după şedinţa coaliţiei, că l-a propus pentru a-i urma în funcţia de la Palatul Victoria pe Călin Popescu Tăriceanu, considerându-l cea mai bună soluţie. Ponta a mai precizat, ca variante de premier tehnocrat, pe viceguvernatorul BNR Florin Georgescu, dacă vor fi probleme de ordin economic sau fiscal, sau pe George Maior, directorul SRI, dacă vor fi probleme de securitate.

Victor Ponta, candidatul alianţei PSD-UNPR-PC, a obţinut 40,44% din voturi în primul tur al alegerilor prezidenţiale, urmat de Klaus Iohannis (ACL), pentru care au votat 30,37% dintre alegători.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult