Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vicepreşedintele ANRP, eliberat din funcţie de premierul Ungureanu

Vicepreşedintele ANRP, eliberat din funcţie de premierul Ungureanu

scris de A.B.
4 afisari

Premierul l-a eliberat pe Cristian-Sebastian Mihai din funcţia de vicepreşedinte al ANRP, ultimul rămas din vechea gardă. Acesta a fost numit în funcţie de către Emil Boc, în primăvara anului trecut.

mihai-razvan-ungureanuMihai Răzvan Ungureanu a dispus eliberarea lui Cristian-Sebastian Mihai din postul de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), acesta fiind ultimul reprezentant al vechii conduceri a ANRP, schimbată după arestarea vicepreşedintelui Remus Baciu.

Decizia de eliberare din funcţie a vicepreşedintelui instituţiei a fost semnată luni de şeful Guvernului. La finalul anului trecut, aproape întreaga conducere a ANRP a demisionat după arestarea vicepreşedintelui Remus Baciu cu acuzaţia de trafic de influenţă.

Potrivit Mediafax, la începutul acestui an, preşedintele PDL Topoloveni (judeţul Argeş), Teodor Narcis Godeanu, a fost numit vicepreşedinte al ANRP, prin decizie a premierului Emil Boc, iar săptămâna trecută într-un alt post de vicepreşedinte a fost numită Cristiana Andreia Dascălu, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult