Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, pe făraș

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, pe făraș

scris de A.B.
5 afisari

PSD Bucureşti a cerut retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, surse din conducerea organizaţiei precizând pentru Mediafax că acesta va fi înlocuit din funcţie şi exclus din partid pentru declaraţiile sale. În replică, Bădulescu spune că actul nu este asumat.

”Este propunerea conducerii PSD Bucureşti. Îi vom retrage sprijinul în mod obligatoriu, îl vom înlocui din din funcţie şi-l vom exclude din partid pe Bădulescu (Aurelian – n.r.). Organizaţiile de sector, cu excepţia organizaţiei din Sectorul 3, ne-au cerut acest lucru”, au declarat surse din conducerea PSD Bucureşti.

Potrivit surselor citate, lui Aurelian Bădulescu i se reproşează declaraţiile critice la adresa conducerii partidului, a preşedintelui şi secretarului general, Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu.

”Sunt trei motive. Bădulescu a făcut nişte declaraţii absolut penibile referitor la conducerea partidului, cu jigniri la televizor. L-a criticat oribil pe Liviu Dragnea şi pe Codrin Ştefănescu. Dragnea nu i-a răspuns, dar Ştefănescu i-a şi răspuns la o emisiune TV, când i-a spus că e trivial şi un golan şi că va cere excluderea sa din partid. Membrii PSD au fost şocaţi de limbajul lui Bădulescu. Doi la mână, o mare parte din consilierii PSD, de la municipiu şi toţi de la sectoare îl consideră un sabotor în ceea ce înseamnă politicile PSD în Primăria Capitalei. Mai mult, deşi s-a zvonit că e omul lui Firea, a avut curaj să se dea şi la Firea. El bate toba că nu PSD l-a pus viceprimar, ci a fost un vot în consiliu, că au avut încredere în el”, au mai spus sursele social-democrate.

În replică, Aurelian Bădulescu spune că documentul nu e asumat de conducerea PSD Bucureşti.

”Până la acest moment, organizaţia de Bucureşti nu a confirmat acest document. De aceea cred că ne şi pripim şi tot încearcă punerea lui în discuţie, dar deocamdată nu şi-l însuşesc, nu are dată, nu e semnat. Trebuie să fie şi asumat să producă efecte”, a declarat Aurelian Bădulescu.

PSD Bucureşti cere, într-un document intern apărut în spaţiul public, retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult