Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Victor Ponta a cerut PSD Bucuresti suspendarea lui Voicu din partid

Victor Ponta a cerut PSD Bucuresti suspendarea lui Voicu din partid

scris de Ziua Veche
0 afisari


.


Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa la Toplita, ca a cerut organizatiei de Bucuresti sa il suspende din partid pe senatorul Catalin Voicu, pe perioada cat este cercetat, transmite Mediafax. La randul sau, Catalin Voicu a declarat ca Ponta a procedat intelept.

Presedintele PSD a spus ca presedintele Senatului, Mircea Geoana, va face investigatiile de rigoare si ca spera ca va dovedi ca stenogramele nu au plecat de Senat. Ponta a afirmat ca CSM trebuie sa ancheteze cazul lui Voicu si sa ia masurile de rigoare, afirmand ca faptul ca inca procesele se judeca la televizor este un semnal prost pentru justitia din Romania si denota modul in care politicul influenteaza justitia romaneasca.

„Daca stenogramele sunt adevarate, eu ma despart total de acest mod de a gandi si de face politica” , a spus Ponta.”Nu comentez nicicum, mai ales ca domnul Ponta, fiind de formatie jurist ca si subsemnatul, cred ca a luat o decizie datorita linsajului mediatic la care este expus subsemnatul si, implicit, partidul meu. Cred ca a procedat foarte intelept pentru a scoate partidul din aceasta poveste care serveste cuiva”, a afirmat Voicu, potrivit Antena3. El a mai spus ca „Partidul Social Democarat poate sa ia orice decizie doreste”, dar ca el se va supune acestei decizii, pentru ca nu se simte vinovat cu nimic.

0 comentariu

Caramache 28-02-2010 - 17:56

Toashu’ Organ vrea a fi capu’ la partidu labelar. S-l rebotezam Onan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult