Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Victor Ponta: Avem nevoie de Biserică şi Armată

Victor Ponta: Avem nevoie de Biserică şi Armată

scris de M.A.
367 Afisari

Victor Ponta a declarat vineri, la Cluj, la inaugurarea campusului teologic Nicolae Ivan, că românii au nevoie de Biserică şi Armată, simbolurile care ajută pentru a „nu ne pierde în lucrurile care ne despart zi de zi”.

Victor Ponta: Avem nevoie de Biserică şi Armată

Victor Ponta: Avem nevoie de Biserică şi Armată

„Aveţi în sală un credincios, Ioan Rus, care mi-a explicat că este important ca Guvernul să sprijine această lucrare. Mi-a explicat că pentru Cluj, centrul spiritual al Transilvaniei, ortodocşii care sunt mai mulţi nu pot fi mai săraci şi nu pot fi cei care nu au un loc în care să pregătească generaţiile următoare”, a spus Victor Ponta, transmite Agerpres.

Premierul a spus că este obligaţia oricărui guvern să sprijine un proiect dedicat elevilor şi studenţilor.

„Nu întâmplător în aceste vremuri în care atât de multe lucruri ne despart sunt două simboluri în jurul cărora românii se strâng, în primul rând Biserica şi în al doilea Armata Română, simboluri de care avem foarte mare nevoie pentru a nu ne pierde în lucrurile care ne despart zi de zi”, a mai spus premierul.

El a primit din partea Mitropolitului Andrei Andreicuţ distincţia Crucea Transilvană, afirmând că este onorat de conferirea acesteia, premierul înmânându-i. la rândul său, un tablou mitropolitului.

7 comentarii

NICO 06-12-2013 - 18:42

LA CFR CALATORI TOTUL ESTE IN ORDINE SI LEGAL :
CORPUL DE CONTROL AL PRIMULUI MINISTRU = ZERO
CORPUL DE CONTROL AL MINISTRULUI TRANSPORTURILOR=ZERO
CURTEA DE CONTURI=ZERO
ANRMAP=ACOPERA ACHIZITIILE FARA LICITATII PUBLICE DE SUTE DE MILIOANE DE EURO
CONCLUZIA =SE FURA LA GREU ?
DOROBANTU VALENTIN = MANAGERUL”SMART” DE LA CFR CALATORI, NUMIT DE FENECHIU, SALARIU LUNAR PESTE 9000 DE EURO PLUS BONUSURI DE UNDE SE POATE.
SA TOT TRAIESTI …
LA MULTI ANI STIMATI ANGAJATI AI ACESTEI SOCIETATI , DORMITI LINISTITI , DOROBANTU „LUCREAZA” PENTRU VOI !

CONGO 07-12-2013 - 00:53

Prim Șistologul Victor Ponta le zice bine, bravo USL-ului!

Dar pacat ca e copiat din tezele la expunerea „Cum sa plutim prin aceasta perioada grea” a domnului Basescu, a schimbat „Flota” in „Biserică şi Armată” si „nu avem nevoie” cu „avem nevoie”

digital 08-12-2013 - 10:50

da, mai e ceva de care avem mare nevoie….de mătta, mă!
mare nevoie ca să ne scoată din marasm!

Camelian Propinatiu 08-12-2013 - 10:23

Nu e bine sa ignoram ca inaintea Bisericii si Armatei stau Scoala si Justitia, mai ales ca electoratul vrea nu numai bunuri materiale ci si spirituale, ceea ce presupune pentru 2014 investitii masive in Infrastructura Intelectuala (TVR Cultural, Biblioteca Nationala Samsung, mall-uri culturale la fiecare 70 000 locuitori, mediateci universitare occidentalizate etc.) si in Emanciparea Cadrelor Didactice (salarizând-le sa-si poata cumpara carti bune, molipsind si liceenii). Eventual, sa se asugure ieftin, de catre Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, difuzarea gratuita si obligatorie in toate retelele de telecablu a programelor Mezzo Live, Museum Channel si Arte!

digital 08-12-2013 - 10:53

…………mai ales ca electoratul vrea nu numai bunuri materiale ci si spirituale………..

da biserica și armata, sunt bunuri „mecanice” sau poate „cosmice” ori păcănele, ce zici!?

misu 08-12-2013 - 11:43

Cred ca e gresit titlul articolului. Ponta nu are nevoie de armata, ci de politie, serviciicare sa-i asigure continuitatea !!!Despre armata a vorbit asa ca… fuse 1Decembrie….. ca altfel…. pauza.!!!

digital 08-12-2013 - 11:48

vezi mă că s-a ridicat „mira”, a deschis bodega, ce dreq cauți p-aici!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS