Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Victor Ponta continuă războiul cu PDL

Victor Ponta continuă războiul cu PDL

scris de Laurentiu Banches
6 afisari

Premierul Victor Ponta a anunţat că şi-a propus să îi dea pe mâna justiţiei pe USL-iştii care vor încălca legea şi că va făce publice documentele care îi încrimează pe Adriean Videanu şi Sorin Blejnar.

ponta

Ponta va trimite liderii USL in justitie daca vor incalca legea

Premierul a afirmat joi, intr-o emisiune de la Antena 3, că îi va demite din Guvern şi îi va deferi justiţiei pe USL-iştii care „vor face ca PDL” încălcând legea. Acesta e de părere că USL e în antiteză cu PDL, despre care a susţinut că „a ţinut-o în braţe” pe preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, deşi aceasta, din punctut de vedere a lui Ponta, „a furat voturi la Legea pensiilor”.

De asemenea, cu această ocazie, premierul României a declarat că că va face publice documente care i-ar incrimina pe fostul ministru democrat-liberal al Economiei, Adriean Videanu, şi pe fostul preşedinte al Fiscului, Sorin Blejnar. Victor Ponta l-a catalogat pe Videanu drept „un mare hoţ din istoria post-decembristă a României”, acuzându-l că a „încheiat şi a prelungit contractele bilaterale de vânzare de energie electrică”.

Totodată, liderul social-democrat a sugerat că DNA ar tergiversa dosarele lui AdrieanVideanu şi Sorin Blejnar, fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Ponta susţine că procurorii au de un an de zile toate dosarele cu Blejnar, în timp ce cele ale lui Videanu stau de 2 sau 3 ani de zile la DNA.

Premierul a anunţat şi că se bucură de tot sprijinul din partea copreşedintelui liberal al USL, Crin Antonescu şi că alegerile locale vor arăta că USL se bucură şi de simpatia Românilor. De altfel, Victor Ponta e de părere că PDL va lua sub 10% la locale, în timp ce scorul politic al USL consideră ca va fi peste 50%.

1 comentariu

lica 08-06-2012 - 16:01

ERA SI TIMPUL CA ODATA SI ODATA SA SE SPARGA OMERTA. DACA ROMANIA AR AVEA JUSTITIE , POPORUL AR AVEA ALTA SOARTA.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult