Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE – Victor Ponta, cu cabinetul, în Delta Dunării

UPDATE – Victor Ponta, cu cabinetul, în Delta Dunării

scris de D.P.
11 afisari

UPDATE – ”Am discutat despre ce probleme mai avem. Legea achizițiilor publice, bugetul și legea salarizării. Suntem o echipă destul de sudată după 3 ani și ceva.

Vom face și o ședință comună cu noul guvern al Republicii Moldova. Aceasta se va ține la Tulcea. După ce e finalizat Codul Fiscal și e promulgat, refacem calculele pentru bugetul de stat.

La legea salarizării avem două lucruri: principiile, să fie ordine, că acum e un haos. Al doilea, în cât timp putem să ajungem la salariile pe care le-am zis, că nu se va face de la anul, ci în 3-4 ani. Noi, actualul guvern, nu am tăiat niciun leu de la nimeni. Noi am vrut cota de 20% la TVA.”, a declarat, la Tulcea, Victor Ponta.
Victor Ponta și mai mulți membri ai cabinetului se află, vineri dimineața, în Delta Dunării.

nava NaiadaȘeful Executivului și miniștrii care-l însoțesc au ajuns în Tulcea în jurul orei 10,40 și s-au îmbarcat pe nava „Naiada” a Consiliului Județean Tulcea pentru o excursie în Deltă.

ponta cu cabinetul in deltaVictor Ponta nu a făcut precizări privind caracterul vizitei, menționând însă că la întoarcere, cel mai probabil în jurul orei 15,00, va face declarații.

Printre cei care-l însoțesc, vineri, în Delta Dunării, se numără vicepremierul pentru securitate națională, Gabriel Oprea, ministrul Transporturilor, Iulian Matache, ministrul Muncii, Rovana Plumb, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, și ministrul Tineretului și Sporturilor, Gabriela Szabo.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult