Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Victor Ponta dă iar cu băţul în baltă

Victor Ponta dă iar cu băţul în baltă

scris de D.P.
8 afisari

Şefului pesedişitilor Victor Ponta i-a sărit muştarul joi şi s-a răzbunat pe televiziunea lui Sorin Ovidiu Vîntu pentru că aceasta i-a luat un interviu lui Traian Băsescu. Mai mult, unor jurnalişti le-a spus să nu se mai ia după „toţi proştii”, precum Emil Boc sau Traian Igaş.

victor-ponta

foto: gorjnews.ro

“Constat cu plăcere că domnul Băsescu nu doar la TVR acum mai are un post unde este foarte iubit şi foarte lăudat sau ca să folosesc o expresie care mi-a fost transmisă de dimineaţă, Realitatea pentru noi este un TVR 2. Pe mine cu o oră înainte m-au atacat din toate poziţiile după care pe domnul Băsescu domnul Striblea nu ştia cum să-l mai laude. Uneori l-am confundat cu doamna Culcer pe domnul Striblea”, a declarat Victor Ponta, citat de realitatea.net, într-o conferinţă de presă.

„Vreau să vă rog să nu vă mai luaţi după toţi proştii. Ce treabă are Igaş cu judeţul Gorj, cine ce candidează? Păstrând registrul, pot spune că domnul Igaş candidează în Congo, că acolo nu îţi trebuie Bacalaureatul. Voi candida în acelaşi colegiu, dacă nu se schimbă colegiul. Nu voi candida niciodată la alt partid şi nici la alt judeţ”, a susţinut liderul PSD, citat de Mediafax, el fiind deputat pe colegiul 6 Târgu Jiu. Şeful PSD a răspuns astfel afirmaţiilor ministrului de Interne, Traian Igaş, care afirmase sâmbătă, că judeţul Gorj nu-l va mai avea în viitor pe Ponta ca deputat întrucât acesta va candida într-o altă zonă a ţării.

Liderul PSD a declarat că la capitolul „proşti” îl include şi pe premierul Emil Boc, prezent alături de Igaş la alegerile de la PDL Gorj, ocazie cu care a vorbit despre înfiinţarea companiei Electra, a doua zi după declaraţia respectivă o instanţă de judecată dând o hotărâre care blochează complet procesul de înfiinţare a companiei respective.

„Mă refer la domnul Igaş în mod direct, dar şi la domnul Boc, care a venit aici la Târgu Jiu şi a anunţat ce bună va fi Electra şi a doua zi am aflat cu toţii că nu se mai face. Hai, nu-i mai ascultaţi pe oamenii ăştia că în afară de dumneavoastră, cei de la presă, nu-i mai ascultă şi nu-i mai bagă nimeni în seamă. Am văzut că din când în când nici măcar Băsescu nu-i mai bagă în seamă, vorbeşte despre ei la timpul trecut şi bine face”, a mai declarat Victor Ponta.

3 comentarii

Aolica 24-03-2011 - 17:37

o fi baiatul secret al lui Iliescu, ca prea se latzeste in zambete natangi spre noi.

codul x 25-03-2011 - 06:57

asta nu-i sanatos,

i se potriveste secventa lui BENDEAC -nu stiu-nu stiu–nu stiu- nu-stiu-nu stiu-nu stiu–nu stiu- nu-stiu
nu stiu-nu stiu–nu stiu- nu-stiu-nu stiu-nu stiu–nu stiu- nu stiu
nu stiu-nu stiu–nu stiu- nu-stiu-nu stiu-nu stiu–nu stiu- nu stiu

Parpangel; E mik-ul teetulescu, fonta ? 26-03-2011 - 13:30

Chiar, baiatul asta promitea mult, s-au a fost tras din greseala din posetutaa Adinelinei! S-au chiar se maturizeaza putin intarziat, dar cu muguri latenti incalziti de feng thai!Nea Nelu, cauta ceva mai credibil in rezerva de cadre!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult