Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Victor Ponta: E începutul sfârşitului pentru PDL

Victor Ponta: E începutul sfârşitului pentru PDL

scris de A.B.
12 afisari

Liderul PSD, Victor Ponta, pune paie pe foc. El a anunţat că primarul municipiului Reşiţa, democratul Mihai Stepanescu, se va înscrie în formaţiunea social-democrată. Ponta a spus că, odată cu trecerea lui Sorin Frunzăverde la PNL şi a primarului municipiului-reşedinţă de judeţ la PSD, Caraşul pierde poziţia de bastion portocaliu.

Victor Ponta Victor Ponta pleacă sâmbătă la Reşiţa pentru a anunţa trecerea şi înscrierea în PSD a primarului în funcţie al municipiului reşedinţă de judeţ, Mihai Stepanescu. Începând de sâmbătă, cu un preşedinte de CJ de la PNL şi cu un primar de la PSD, Caraşul, dintr-un bastion portoclaiu, devine unul dintre judeţele în care USL va avea un scor foarte-foarte bun”, a declarat, pentru RTV, Ponta.

„Faptul că începe să se crape acest sistem, iată că nu numai Sorin Frunzăverde, dar şi primarul de la Slatina, alţi lideri politici care până acum au fost ţinuti cu tot felul de metode ilegale, încep să aibă curaj, să spună şi să plece de la PDL… e începutul sfârşitului”, a contunuat şeful PSD.

Întrebat dacă mai are şi surprize în legătură cu venirea altor oameni la PSD, Ponta a spus că ar avea, dar nu le poate spune pentru că „oamenii care fac aceste gesturi practic ştiu că se află sub supraveghere”.

În ceea ce priveşte acuzaţiile lui Frunzăverde privind statul poliţienesc, Ponta a arătat că opoziţia ştie cum a funcţionat şi a rezistat sistemul construit de Traian Băsescu şi de PDL în toţi aceşti ani: prin frică, prin corupţie, prin bani publici, prin ameninţări.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult