Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Victor Ponta: Emil Boc este „un maimutoi”

Victor Ponta: Emil Boc este „un maimutoi”

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

.Gestul de miercuri al premierului Boc, prin care confisca microfonul unei jurnaliste de la postul Realitatea TV, a fost criticat de liderul PSD, Victor Ponta. Acesta l-a numit pe Emil Boc „un maimutoi bagat in fata”, in timpul unei emisiuni de la Antena3.


Presedintele PSD, Victor Ponta, vede in spatele iesirii de miercuri a premierului Emil Boc, care acuza presa ca intoxica romanii cu lucruri neadevarate, ideea presedintelui Traian Basescu, si asta deoarece, apreciaza liderul PSD, Emil Boc, „ca de obicei, nu are propriile idei”, scrie Realitatea.net. „Povestea asta cu dezinformarea este de la Traian Basescu. Boc, ca de obicei, nu are propriile idei. Este atat de cenzurat incat e dat in direct cand spune orice prostie, orice minciuna, orice chestie de doi bani. Si cand se face de ras ca da la rindea, ca da cu toporul. Rade toata lumea de el, dar il dati in direct…„, a spus, ironic, Victor Ponta, in cadrul unei emisiuni televizate.

Din pacate, atrage atentia liderul social-democrat, „nu este nimic comic in Boc pentru ca este cel care are in pixul domniei sale viata a milioane de oameni„. „Veti constata ca el e un maimutoi bagat acolo in fata, ca de fapt ceilalti care fura banii, care distrug Romania, vor iesi si vor spune ca prostul asta de Boc le-a facut pe toate. Iar chestia asta este foarte periculoasa si incorecta. Boc este, intr-adevar, cel care, din prostie si din ambitie stupida sa fie el acolo, semneaza si iese in fata„, a incheiat Ponta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult