Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Victor Ponta: Mandatul lui Băsescu, cu cât mai repede, cu atât mai bine

Victor Ponta: Mandatul lui Băsescu, cu cât mai repede, cu atât mai bine

scris de Marius Bâtcă
6 afisari

Preşedintele PSD Victor Ponta nu s-ar supăra dacă Traian Băsescu şi-ar încheia mandatul mai repede. El spune că nu are nimic de negociat cu preşedintele Traian Băsescu şi, dacă va accepta postul de prim-ministru, va fi numai după alegerile din luna noiembrie, situaţie în care nu va fi premierul lui Băsescu, la fel ca Boc sau Ungureanu.

Victor PontaVictor Ponta spune că nu l-ar deranja o demisie a preşedintelui sau o reducere a mandatului acestuia. „Nu noi l-am ales preşedinte. Noi luăm act de demisia preşedintelui”, a spus Ponta luni seară, la postul B1 TV, adăugând în context că oricum în 2013 Constituţia va trebui revizuită.

Căt despre declaraţiile lui Băsescu, potrivit cărora i-ar fi propus lui Ponta funcţia de premier, liderul PSD a vrut, încă o dată, să limpezească apele. El a reafirmat că la Cotroceni preşedintele a vorbit în băşcălie la consultările din 6 februarie, declanşându-se un război al ironiilor în special între şeful statului şi liderul PNL, Crin Antonescu.

„S-a scos o bucată din stenogramă. Nu l-a luat nimeni în serios pe Traian Băsescu. Dacă vrea să-şi dea demisia, chiar îl rugăm. (…) Dacă domnia sa vrea să-şi încheie mandatul mai repede, nu pot să spun că mi-ar părea rău, m-aş bucura”, a mai spus Victor Ponta.

1 comentariu

Ciu Huhu 21-03-2012 - 06:12

La Tirgoviste cu dictatorul Basescu, sa aiba aceeasi soarta ca a dictatului Ceausescu!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult