Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Victor Ponta și-a unit forțele cu Robert Negoiță

Victor Ponta și-a unit forțele cu Robert Negoiță

scris de Misu Andrei
48 afisari

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat miercuri seara că se impune amânarea alegerilor locale, întrucât riscul ca persoanele implicate în organizarea acestora să se infecteze cu noul coronavirus este foarte mare. El a spus însă că săptămâna viitoare Pro România își va anunța candidații pentru București și a anunțat că și-a unit forțele cu Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 care a plecat recent din PSD și a anunțat că își lansează un partid nou.

„Pro România va avea candidaţi la Primăria Capitalei, la primăriile de sector şi îi anunţăm săptămâna viitoare, probabil cu Robert Negoiţă. Ne-am unit forţele cu Robert”, a spus Victor Ponta, la TVR 1, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă va candida el însuși la Primăria Capitalei, Victor Ponta a reiterat că Pro România va avea un candidat propriu, despre care şi-a exprimat speranţa că va fi mai bun decât el. „Pro România va avea un candidat care va oferi o alternativă faţă de domnul Nicuşor Dan şi doamna Firea. Pro România o să aibă candidat care va lua multe voturi de la Nicuşor Dan şi de la Gabriela Firea”, a declarat Victor Ponta.

În legătură cu numele doctorului Alexandru Rafila, vehiculat în spaţiul public ca posibil candidat al Pro România la Primăria Capitalei, Victor Ponta a spus: „M-aş bucura, pentru că am o părere foarte bună despre domnia sa”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult