Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Victor Ponta şi Marea Unire. Ce s-a întâmplat pe Arena Naţională

Victor Ponta şi Marea Unire. Ce s-a întâmplat pe Arena Naţională

scris de A.H.
13 afisari

Victor Ponta a făcut sâmbătă un apel către români să fie alături de el în ceea ce va însemna marea unire, afirmând că mai sunt 55 de zile până ca aceasta să poată deveni realitate.

Victor Ponta şi Marea Unire. Ce s-a întâmplat pe Arena Naţională

Victor Ponta şi Marea Unire. Ce s-a întâmplat pe Arena Naţională

„Vă rog să vă gândiți toți românii la acest lucru — putem împreună să facem o schimbare a țării noastre. (…) Vedeți că iese soarele și pe strada noastră. Vedeți că iese soarele și în țara noastră. Mai avem foarte puțin, mai avem 55 de zile și încă o bătălie de câștigat și vă chem pe toți să pornim pe drumul schimbării, vă chem pe toți să fim împreună pe drumul spre marea unire a tuturor românilor”, a spus premierul, la Arena Națională.

El a susținut că vrea să fie un președinte al tuturor românilor, al tuturor acelora care vor o schimbare reală, al celor care îl vor și care nu îl vor.

„Stimați colegi, sunt Victor Viorel Ponta, vreau să fiu președintele românilor, al acelor români care sunt împreună, care au încredere, care sunt mândri și care au speranța că vor schimba țara în bine. Acel președinte vreau să fiu și vă chem să fiți împreună alături de mine în această bătălie către marea unire”, a spus președintele PSD.

Victor Ponta s-a arătat foarte mândru de familia sa și a precizat că dorește ca și copiii săi să crească în această țară.

„Ca mulți dintre dvs, sunt strănepotul unui român care în 1917 a cerut cetățenia română și a luptat alături de români pentru Marea Unire. Sunt nepotul unui preot care m-a învățat că este important să crezi într-un Dumnezeu, al ortodocșilor, al catolicilor, al musulmanilor (…), dar cel care crede în Dumnezeu este un om care se gândește cu grijă la alții. Sunt copilul unor părinți ca ai dvs, care au investit tot ce au avut în mine și în surorile mele, și tatăl unor copii pe care vreau să-i văd crescând în România, o țară mândră, puternică”, a subliniat candidatul PSD la prezidențiale.

Candidatul PSD la prezidențiale, Victor Ponta, este un partener politic de încredere, împreună cu care au putut fi realizate proiecte extrem de importante, a declarat, sâmbătă, premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă.

„Suntem convinși că împreună vom ajunge la destinație și că vom reuși să scriem istorie. În numele Republicii Moldova salut și susțin candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale și sunt convins că prima destinație externă a lui Victor Ponta ca președinte al României va fi la Chișinău. Victorie pentru o Românie puternică și prosperă”, a spus Iurie Leancă, de la tribuna reuniunii de lansare a candidaturii lui Victor Ponta la prezidențialele din noiembrie.

El a arătat că Victor Ponta este un partener de încredere, care și-a respectat toate angajamentele asumate în relația cu Republica Moldova.

Victor Ponta a demonstrat că, atunci când ai voință, priceperea necesară, poți face lucruri. Am reușit finalizarea împreună a gazoductului care leagă România și Republica Moldova — un proiect strategic. (…) Victor Ponta nu a ținut cont de descurajările unora. (…) Suntem în situația în care tot ce am propus cetățenilor a fost realizat”, a mai spus premierul moldovean.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult