Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Victor Ponta şi remanierea guvernamentală: Pe cine are în vizor

Victor Ponta şi remanierea guvernamentală: Pe cine are în vizor

scris de A.H.
302 Afisari

Premierul Victor Ponta a declarat marţi seară că nu are  ”pe nimeni în vizor” dintre miniştrii pentru o eventuală remaniere guvernamentală.

„Nu ştiu să vă spun aşa ceva. Nu am pe nimeni în vizor, vreau să schimb pe X sau pe Y. La sfârşitul lunii avem, în primul rând, ca fiecare partid în parte, PSD, PNL, o serie de întâlniri cu toate structurile noastre politice culminând cu întâlnirea cu grupurile parlamentare, după care avem o acţiune comună a USL, cu grupuri, cu toţi parlamentarii, cu conducerile noastre politice şi acolo, dacă va fi cazul, vom lua decizii. Dar, practic, pregătim toată toamna politică”, a spus premierul la România TV.

Victor Ponta a spus că nu îl nemulţumeşte niciun ministru atât de tare încât să vrea să-l remanieze deşi a avut de reproşat punctual câte ceva tuturor membrilor Guvernului, lucruri pe care le-a discutat şi le-a rezolvat.
Întrebat dacă toţi miniştrii şi-au îndeplinit criteriile de performanţă Ponta a răspuns: ”Ridicol sau, mă rog, aşa e soarta, repet, cred că cel care şi-a îndeplinit cel mai clar criteriile pe care le avea era Relu Fenechiu şi a plecat„.

„Până acum nu mi s-a întâmplat să susţin un om care nu are susţinere politică sau dacă a fost, mi-am asumat acest lucru şi partidul m-a sprijinit, dar nici nu m-am apucat să schimb pe cineva doar că nu-mi place mie. Nu aşa se face şi nu aşa funcţionează o echipă guvernamentală, din punctul meu de vedere. Există două tipuri de a face politică: există stilul domnului Băsescu, care în jur are numai slugi, pe care le schimbă ca pe şosete – că îi schimbă, că îi dă afară, că îi ia înapoi”, a menţionat premierul.

2 comentarii

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 14-08-2013 - 14:07

Mesajul lui Crin si Ponta catre poporul roman : Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, Basescu, … Acest cuvint e raspunsul la toate nenorocirile pe care le-a varsat acest guvern IMPOTRIVA ROMANIEI.

p.s. – de pe surse s-a aflat ca lui Ponta i-a iesit un furuncul pe fesa dreapta. Doctorii nu stiu daca e un simplu furuncul sau vreo tumoare, dar cu totii sunt de acrd ca TOT Basescu e de vina pentru acest furuncul.

pathfinder 14-08-2013 - 14:15

🙂
Din pacate mesajul nu e pentru poporul roman.
Mai degraba pentru propriul electorat.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS