Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Victor Ponta va prezenta miniştrii pe 1 mai

Victor Ponta va prezenta miniştrii pe 1 mai

scris de M.A.
9 afisari

Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Braşov, că lista cu miniştri va fi prezentată pe 1 mai şi că în perioada următoare trebuie să vorbească mai puţin şi să facă mai mult.

victor ponta Liderii USL

Victor Ponta va prezenta miniştrii pe 1 mai

El a adăugat că va sprijini candidaturile USL, iar în Braşov consideră că poate fi păstrată preşedinţia Consiliului Judeţean. Victor Ponta a opinat că la Primăria municipiului Braşov va fi o ” bătălie grea”, deoarece ”colegul Cătălin Leonte porneşte din postura de nefavorit”.

Liderul PSD a afirmat că USL trebuie să-şi îndeplinească angajamentele în ceea ce priveşte campania pentru alegerile locale, pentru a avea rezultate cât mai bune.

Pe data de 1 mai, USL va prezenta lista cu propunerile pentru portofoliile de miniştri, iar pe data de 7 mai se va prezenta în faţa Parlamentului pentru a cere votul de învestitură al noului Guvern. Victor Ponta a menţionat, de asemenea, că în două-trei zile, va definitiva programul de guvernare, ale cărui repere principale pe următoarele şase luni le-a prezentat de altfel vineri, în Parlament.

Acesta a menţionat că va nominaliza în viitorul guvern oameni care au mai fost miniştri sau secretari de stat, pentru că e un mandat special, de şase luni, şi nu e timp de învăţat.

6 comentarii

vic 28-04-2012 - 12:56

ce lista …sova ,diaconu,..numai nume ,merge si ppdd cu haripioara’ diaconescu ,drghnea’ ,nica ,ghise ,mazare ,..super tare ,ia unit un singur gind ,am stat mult si sint flamind (crin, din vol. cioranelli patriotice”)

urbos 28-04-2012 - 16:53

Starpitura, omoara-te.

digital 28-04-2012 - 17:00

ăsta e morth,din start,stai liniștit,nu vezi ce subțire e,kh-kh-tul?!

BULA 28-04-2012 - 17:05

Murim si nu mai apucam sa scapam de jegurile FSN-iste care au deraiat tara de la directia normala, spre dezvoltare industriala si tehnologica. Am ajuns datori vanduti, colonie si piata de desfacere.

urbos 28-04-2012 - 17:19

Tu mori sigur.
Nu pricep de ce te vaicaresti, ca oricum nu votezi, nu esti bun de nimic, n-ai solutii, n-ai de niciunele, traiesti degeaba.

Pribeagul 28-04-2012 - 18:38

Il vreau pe Blanculescu in guvrn.

Cinstit, educat, paros sau fost paros 🙂 , dur, si… hazos.

Nemercicilor li se va face… greata.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult