Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Videanu: Bilanţul guvernării USL, negru şi plin de abuzuri

Videanu: Bilanţul guvernării USL, negru şi plin de abuzuri

scris de A.B.
8 afisari

Adriean Videanu trage linie. Bilanţul guvernului Ponta la o lună de la instalare este negru, al erorilor, al bâlbelor şi al abuzurilor, realizările sunt zero.

videanuEste un bilanţ din păcate negru, al erorilor, al bâlbelor şi al abuzurilor la o lună de guvernare Victor Ponta, a declarat Adriean Videanu, arătând că efectul este devalorizarea accentuată a leului. El a precizat că a analizat 22 de măsuri economice, cinci măsuri sociale şi 12 politice promise de USL şi Guvernul Ponta, arătând că realizările sunt zero. Liderul PDL a adăugat că Victor Ponta a dezlănţuit şi o ploaie de taxe şi impozite, pe care le-a anunţat fără coerenţă şi studii economice şi care bulversează mediul de afaceri. Adriean Videanu a adăugat că măsurile propuse de Guvernul Ponta se referă la reducerea TVA la produsele agricole, CAS redus pentru angajatori, salariul minim de 850 de lei, program de reducere a numărului de taxe, suprataxarea veniturilor excepţionale ale companiilor petroliere, taxa pe fast-food, un milion de locuri de muncă, creştere economică de 4% şi toate aceste măsuri au fost amânate. „Dacă s-ar fi aplicat toate aceste măsuri, ar fi avut un impact asupra bugetului consolidat pe venituri de aproximativ 3,8 puncte procentuale, dar nu şi-ar atinge nici măcar efectul stimulării locurilor de muncă”, a explicat  Videanu la România TV. El a arătat că nu s-a luat nicio măsură pentru stimularea economiei reale şi totul se amână. Potrivit lui Videanu, prim-ministrul doreşte să-şi ascundă incompetenţa şi joacă rolul unui mister de România mergând în turneu electoral. „În spatele întregului potenţial de incompetenţă şi dorind să ascundă acest lucru, domnul Victor Ponta face un turneu electoral, joacă rolul de mister de România, apare la televizor”, a adăugat Adriean Videanu.

19 comentarii

ha-ha-ileanu 06-06-2012 - 17:53

chiar ca nu au nici un pic de rusine, acesti baroni ai jafului pedelist ! vikleanu’ iese din mausoleul de marmura sau din vila de la Monte Carlo si are neobrazarea sa „editeze” bilantul, altora, la o luna de zile ! Sa vedem bilantul portoca.ca.liu dupa 8 (opt) ani de furaciuni la care numitul adriean si-a adus, din plin, contributia !

Ciu Huhu 06-06-2012 - 18:47

Corect!

Morkova Vesela 06-06-2012 - 19:06

Supercorect!

Pribeagul 06-06-2012 - 19:09

O singura masura trebuie sa ia Guvernul pentru a cistiga adeziunea a peste 80% dintre romani: analiza bugetului tarii de circa 40 mld euro x 7 ani =280 mld euro, cheltuit si jefuit de administratia PDLista. Stabilit, din acest morman de… euroi, care sunt cheltuielile justificate si care nu. Vrem si noi sa vedem cum acei care au cheltuit nejustificat „banii nostri” dau explicatiile necesare si primesc recompensele cuvenite.

In acest fel, vom vedea pe unde se situeaza… rozaliul.

Daca nu fac acest lucru si ne poarta cu vorba, guvernantii… vor plati.

Asta-i tot!

Mache 07-06-2012 - 14:02

Draga Pribege,

Guvernantii nu platesc niciodata. Fazanii ca tine care pun botul la tot soiul de minciuni pentru retardati platesc intoteauna. Voi veti pltati si de aceasta data inflatia, proasta administrare si jaful ca-n vremea fanariotilor pe care guvernul Ponta l-a inceput cu atata talent. 😉

Ponta nu poate si nici nu vrea sa comenteze la modul concret executia bugetara a lui Boc pentru simplul motiv ca USL-ul va zibuti sa duca jaful si risipa pe noi culmi de progres. Asa ca nu vei vedea nimic altceva decat obisnuitele afirmatii general fara nici un fel de suport sau dovezi.

Aveti inca 5 luni jumate sa pricepeti sau sa o luati pe cocoasa la modul cel mai cumplit cu putinta. Spre deosebire de orice alte alegeri de pana acum, daca apasati butonul gresit in toamna nu veti mai avea nici o scuza pentru eventualul dezastru ce ar putea urma. 😉 🙂 🙂 Voi milogii (poolimea – cum va numea atat de inspirat Adrian Nastase) o veti incasa cel mai tare – si la urma umrei asa e drept si corect – voi va doriti socialismul, ar fi mare pacat sa n-aveti parte de el 😉

Sti cum e? Ce-si face omul cu mana lui lucru manual se cheama… 😉 🙂 🙂

Ciu Huhu 07-06-2012 - 15:16

Mache slugoi al dictatorului Basescu, tu vorbesti ma de jafuri si hotii, poporul roman stie ca cei mai mari hoti si jefuitori din Istoria Romaniei sint cei din PDL-eul basist!

ciufulici 07-06-2012 - 15:24

Iar te indopi cu kaktus?

Ciu Huhu 07-06-2012 - 15:44

Da, se stie, si tu esti slugoi al lui Basescu!

Pribeagul 07-06-2012 - 17:57

Da Mache,
recunosc, mai uns la inima cu acel „draga”. Parca, parca imi aminteste de ceva, de o vorba de demult… 🙂

Mai draga, stii tu cum e cu democratia asta… chiar la casele mari se gaseste cite un… mofluz. 🙂

http://www.ziare-pe-net.ro/stiri/omeri-britanici-pacali-i-sa-lucreze-pe-gratis-pentru-jubileul-reginei-oamenii-au-dormit-sub-podul-london-bridge-1976261.html

Noi, mofluzi, ne dorim nu socialismul, ci o societate normala. Consideri ca societatea PDLista a fost normala, dreapta? Sigur nu. A ridicat „pe culmi nebanuite” jaful institutionalizat.

Cum poti sa le arati ca sunt niste jeguri? N-ai alta solutie decit alegindu-i pe altii.

Daca noii alesi vor sa domneasca 30 de ani, ii vor trage la raspundere pe precedentii. Daca nu vor sa fie la inaltimea demnitatii oferite de noi, pulimea, faca ce vor, iar noi, la noul soroc, il vom alege pe D Diaconescu, daca bineinteles, pina atunci o va gasi pe… Elodia. 🙂

Asa este. N-a gresit cine a zis ca democratia se autoconstruieste… greu. 🙂

rrr 07-06-2012 - 10:39

Liderii locali ai PDL, care conduc administrațiile județene, poartă aceeași responsabilitate ca și conducerea centrală, în frunte cu Emil Boc. Vor răspunde în fața electoratului la urne și vor plăti pentru cinismul, nepăsarea și corupția care au caracterizat peste tot administrația PDL.

Loredana MIhalache 07-06-2012 - 12:27

Mafia pdl-ista va disparea din scena politica romaneasca, aici va fi loc doar pentru oameni capabili car pot conduce aceasta tara

cojocariu alexandru 07-06-2012 - 12:47

sainteleg ca voi gata ati facut bilantul unei guvernari dupa o luna? e adevarat ca ce au facut ei intr o luna voi n ati facut in 7 ani , dar nu trebuie sa va grabiti cu bilantul!

Mache 07-06-2012 - 14:05

PDL-eii sunt oameni milosi. Dupa o luna bilantul guverarii USL arata binisor. Dupa 6 luni inainte de alegeri va arata cu adevarat catastrofal. 😉 Ai doar un pic de rabdare. USL-asii n-avura inca destul timp sa demosntreze cu adevarat ce pot face prostia si hotia ajunse la deavarsire 🙂

Ciu Huhu 08-06-2012 - 19:16

Videanu si Mache mai bine sa spuna adevarul, cum a furat PDL alegerile prezidentiale din 2009!!!!!

ein deutscher 07-06-2012 - 13:20

Ba videne, da stiu ca ai tupeu, mai tata! Nu zic ca astia-s usa de biserica, da’ nici cu voi nu mi-e rusine! Voi ce-ai pazit, ba (ca alt apelativ nu meritati) de cand se lafaie chiorul la Cotroceni? A, v-ati umflat propriile conturi si v-ati tras viloaie cat stadioanele si masini cat tancurile! Trazni-v-ar Cel de Sus de la chior in jos!

Ciu Huhu 07-06-2012 - 15:23

Subscriu!

Dorian86 07-06-2012 - 14:34

PDL a adus tara intr-o situatie deplorabila,este foarte greu sa repari cat au stricat pdl-istii dar USL-ul fiind o alianta cu oameni bine pregatiti va reusi sa aduca tara pe calea cea buna.

gigi duru 07-06-2012 - 14:37

PDL-istii nu au de ce sa atace noua guvernare pentru ca intr-o luna nu se pot realiza foarte multe !!!

andraX 07-06-2012 - 15:51

PDL-ul nu merita sa mai deschida gura si sa mai acuze. Sunt mult prea intinati cu greseli si patati de vinovatie ca sa le mai stea gandul la alte partide si ce fac ele.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult