Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Videanu: Frunzăverde poate ajuta PDL, din interiorul PNL

Videanu: Frunzăverde poate ajuta PDL, din interiorul PNL

scris de A.B.
7 afisari

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu consideră că deşi Sorin Frunzăverde a greşit plecând în PNL, el ar putea fi partenerul de dialog al PDL în interiorul formaţiunii liberale, în vederea construirii unei drepte în România.

adriean videanuInvitat la B1TV,  Videanu a apreciat că Sorin Frunzăverde a greşit, pentru că el este un om politic foarte valoros, cu idei foarte pragmatice, dar va fi singular în PNL. Va fi singurul om în PNL care va încerca să construiască dreapta.

“Poate va fi partenerul nostru de dialog în interiorul PNL, pentru construirea dreaptei în România, pentru că ştim cum gândeşte şi poate vom face o punte de legătură”, a spus Videanu.

Întrebat dacă el mai crede în formarea unei drepte puternice, care să aibă ca piloni PNL şi PDL, Videanu a răspuns afirmativ, precizând că are unele îndoieli  în legătură Crin Antonescu, întrucât acesta nu ştie ce vrea.

„Sigur că plecarea lui Sorin Frunzăverde în special creează o problemă. Dar nu este un capăt de ţară”, a subliniat liderul democrat-liberal.

Pe de altă parte, el nu agrează ideea uni congres extraordinar, considerând că în acest moment nu este oportun în PDL.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult