Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Videanu: nebunia cu anticipatele ar arunca tara in criza

Videanu: nebunia cu anticipatele ar arunca tara in criza

scris de Ziua Veche
1 afisari

Ministrul Economiei, liderul PDL Adriean Videanu, a declarat, intr-un interviu pentru „Gandul”, ca din atitudinea PSD si PNL razbate naivitatea celor care isi fac calculele pe sondajele de opinie si nu pe majoritatea din Parlament, mentionand ca nebunia unora anticipatele ar arunca tara in criza, transmite Mediafax.

„Daca un politician isi face calculele pe sondajele de opinie de astazi, este cel putin naiv. Asta este naivitatea care razbate in momentul de fata din atitudinea celor de la PSD si PNL. Practic, orice majoritate se face pe voturile din Parlament, nu pe previziunea din sondajele de opinie. Iar nebunia unora cu alegerile anticipate ar arunca Romania intr-o criza fara precedent. O criza politica peste criza economica actuala ar duce in mod automat la lipsa de credibilitate a Romaniei, ar aduce prejudicii de necuantificat in aceasta perioada. Dar naivitatea unor politicieni ii face sa se manifeste ca atare”, a declarat Videanu pentru „Gandul”.El a spus, raspunzand unei intrebari, desi a refuzat sa dea cifre, ca PDL a scazut in optiunile cetatenilor, dar s-a declarat convins ca partidul va recastiga punctele pierdute. intrebat cat de mult isi mai poate permite PDL sa scada, Videanu a spus ca „groapa de potential a fost atinsa”.

„Atata timp cat Romania este stabilizata din punct de vedere fiscal si in momentul de fata sunt sanse de reluare a cresterii economice, ceea ce inseamna reluarea platii salariilor in sectorul bugetar la nivelul la care a fost, reluarea platii cu siguranta a pensiilor, reluarea investitiilor. Trebuie sa recunoastem ca am trecut printr-o perioada extrem de dificila in care PDL si-a asumat toate aceste costuri de imagine, dar pe care are posibilitatea sa le recastige”, a adaugat Videanu.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult